Meditáció Mianmarért 13:30-kor

A Mianmarban kialakult helyzet kritikus, mivel elérte azt a pontot, hogy a rohingjákat, akik egy muzulmán kisebbségi csoport Rakhine államban, rabszolgákként és emberkereskedelem áldozataiként használják fel.

http://index.hu/kulfold/2017/10/10/folytatodik_a_rohingjak_tomeges_menekulese/

http://index.hu/nagykep/2017/10/25/rohingja_menekultek_kevin_frayer_nagykep/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Rohingya_refugee_crisis

2015 óta sok család - nők és gyermekek haltak meg, miközben megpróbáltak elmenekülni, majd vízbe fulladtak, mert nem tudtak úszni.

Aun Szan Szu Kji, Mianmar tényleges vezetőjének hivatalához tartozó tisztviselők azzal vádolták a nemzetközi segélyszervezeteket, hogy bujtogatják a rohingja militánsokat.

Érdekes módon Ferenc pápa elzárkózott afelől, hogy Mianmarban tett látogatása során beszéljen erről a helyzetről.

https://444.hu/2017/11/28/az-emberi-jogokrol-igen-a-rohingyakrol-nem-beszelt-mianmarban-ferenc-papa

Túl régóta tart a szenvedés és sürgősen szükség van a Fényre és az Istennő gyógyítására ezen a területen és az ott élő emberek számára, illetve azok számára, akik már elmenekültek vagy megpróbáltak elmenekülni. Ezeknek az embereknek valódi humanitárius segélyre és segítségre van szükségük.

Ezért új meditációt javaslunk minden nap 13:30-tól. Az időpont úgy lett kiválasztva, hogy azok az Ázsiában élő emberek, akik kétségtelenül a leginkább érintettek a mianmari helyzetben, könnyebben részt tudjanak venni a meditáción.

Az meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/160142031403238/

Instrukciók (A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy lehorgonyozd vele a Forrás Fényét és a rózsaszín Istennő energia gyógyító sugarát Mianmar (Burma) egész területére és mindenki számára, akik a kapcsolódnak a területhez - menekültek, katonák, férfiak, nők, gyermekek és minden élőlény.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiárad a Föld középpontjáig. Lásd, ahogy ez a Fény fölfelé és lefelé áramlik a Naprendszerünk összes Fénylényén keresztül.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a rózsaszín Istennő fénysugár leereszkedik minden élőlényen keresztül egész Mianmar (Burma) területén. Lásd, hogy a területről elmenekülő embereket a világ többi részén körbeveszi a Fény, Szeretet és Gyógyulás. Lásd, ahogy a szentséges halaf cserépedény a terület fölött forog, lehorgonyozva a tiszta Istennői Szeretetet és Fényt.


5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy tisztességes humanitárius segítség érkezik mindenki számára a területen és lásd, hogy a katonaság és a cabal által irányított férfiak és nők abbahagyják az erőszakot, az ellenőrzést, a dühöt és az elválasztódást és lásd, ahogy a Fény felé fordulnak és elfogadják a Gyógyulást.Mianmar (Burma) – A Fény Győzelme!

Megjegyzések