Újabb erdőtüzek Kaliforniában

Jelenleg újabb erdőtüzek vannak Dél-Kaliforniában, amely a napi bozótégési index beszámolója szerint az egyik legsúlyosabb a térségben.

http://edition.cnn.com/2017/12/06/us/ventura-fire-southern-california/index.html
https://24.hu/kulfold/2017/12/06/remiszto-fotokon-a-pusztito-kaliforniai-erdotuz/

Bár nem szokatlan, hogy Dél-Kaliforniát sújtják a Santa Ana szelek, a térségben 6 egymást követő napon keresztül tartó ilyen száraz szelek kétségkívül táplálták a tüzet. Valamint ez év márciusa óta nem volt jelentős eső sem a területen.

http://aktiv.origo.hu/nagyvilag/20171207-kalifornia-los-angeles-bel-air-erdotuz-evakuacio.htmlEzért arra kérünk, hogy fókuszáljatok erre az újonnan kialakult erdőtűzre is a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációtokban, míg javul a helyzet. Ezt a meditációt hétfőtől szombatig minden nap 17:00 órától, vasárnap pedig 17:30 órától végezzük.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/863684407132532/

A meditáció instrukciói itt olvashatók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulási folyamatot a Föld és minden lakója számára.

Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó magjába és egy aranyló zöld fényt jelenítesz meg magad előtt, amint spirális alakban mozog körülötted, hogy így erősítsd meg a kapcsolatod Gaiaval.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy Élet Virága rácsot a Föld körül, melyet megvilágít a rózsaszín, szeretettel teli Istennői Fény, az AN fehér tüze, Mihály Arkangyal kék lángja, az Ibolyaláng és végül egy zöld és arany Fény.

6. Lásd világunk azon területeit - most és majd a jövőben -, melyeknek Fényre, Gyógyulásra és Szeretetre van szükségük, hogy telítődnek a Fénnyel és lásd egy Fénygömbben az ezeken a területeken élő embereket és élőlényeket.

7. Gondolatban jeleníts meg magad előtt mindenkit, akik szerte a világon lehorgonyozzák a Fényt, hogy segítenek a Fényerőknek hatalmas Fénysugarakat sugározni, hogy felerősítsék a Gyógyulást, a Szeretetet és a Fényt azokon a területeken, ahol szélsőséges időjárási viszonyok uralkodnak, ahol tektonikus lemezek mozdulnak el, ahol tüzek pusztítanak és veszélyes körülmények vannak.

8. Lélegezz hálatelten. Köszönd meg az Én Vagyok jelenlétednek, a Forrásnak, az Istennőknek világszerte, a Fényerőknek és minden Fénylénynek a segítséget.

A Fény győzelme!

Megjegyzések