Szuper telihold meditáció - 2017. december 3-án, vasárnap 15:30-kor

A telihold erőteljes időszak a hálára, méltóságteljesen ismeri el magának az életnek a szépségét és mindazt, amit megteremtettél. Égető vágyat érezhetsz arra, hogy kifejezd a kreativitásodat, hogy érzéki tevékenységekben leld meg az örömed és heves, mégis mélységesen gyengéd rezgések engedjék szabadon életed bármely olyan aspektusát, melyek nem szolgálják tovább Lelked legnagyszerűbb vízióját.


Cobra szerint az elmúlt évtizedben nagy energiatisztítás történt a Holdon. Jelenleg a Holdunk teljesen tiszta és egy valódi természetes Fénytest. A tiszta női alapelv energiáját közvetíti a bolygóra. Ezért minden telihold egy csodálatos alkalom arra, hogy kapcsolódjunk ehhez az energiához.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

Nevezetesen a közelgő decemberi telihold a második a szuper teliholdak hármasából, melyek 2017 novemberében és decemberében és 2018 januárjában lesznek tapasztalhatók.

A decemberi szuper telihold az igazság megvilágítását jelenti, főleg ami a kommunikációdat, valódi motivációidat és szándékaidat érinti. Ha te vagy valaki, akit ismersz visszatartotta az igazságot vagy rossz okból tett valamit, ez a telihold felszínre hozhatja a dolgokat.

Kiderül az igazság, ezért arra kérünk, légy türelmes és hagyd, hogy a dolgok kibontakozzanak ezen energia jelenlétében. Fény derül bármilyen igazságra, ami számodra a lehető legjobb, ezért légy nyitott és tudd, hogy az igazság valóban szabaddá tehet.

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-december-super-full-moon-2017 


Mivel ez egy kitűnő alkalom arra, hogy segítsük a Fényerőknek, egy speciális meditációt fogunk végezni minden telihold idején.

Az alábbi link szerint a következő telihold időpontja december 3., vasárnap 16:47. Azonban ezt a meditációt 15:30-kor fogjuk végezni, hogy szerte a bolygón a lehető legtöbben részt tudjanak venni.

A meditáció vezetett változata itt található:
https://www.youtube.com/watch?v=AL9IVHpYGd8&feature=youtu.be

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/1753709584661920/

Instrukciók: (A meditáció javasolt időtartama 15 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy ezt a meditációt egy erőteljes Fényportálként használod a telihold során, amely lehorgonyozza a tiszta Istennői energiát a bolygóra.


3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, vissza a Galaktikus Központi Naphoz. Most két Fényoszlopban ülsz, az energia egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. 


4. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt ezt az energiát egy puha rózsaszín Fénysugárként, amely spirálalakban keresztüláramlik a testeden, majd a kezeiden és kiterjed az egész bolygón, körülölelve minden élőlényt és minden életet Gaian és magát a bolygót. Lásd, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyít minden élőlényt, állatokat és növényeket, meggyógyítja minden férfi, nő és gyermek elméjét és szívét.


5. Lásd, hogy a bolygón minden élőlény megtapasztalja a tiszta Istennői energiát. Lásd, hogy kiszabadultak a sötét erők markából, lásd, hogy mindannyian meggyógyultak és minden tehertől megszabadultak. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy minden ember békében, harmóniában, szeretetben és megértésben él egymással. Lásd, ahogy ünnepelnek és boldogan vesznek részt az Új Társadalom megteremtésében a bolygón bőségben, jólétben és egységben. Majd lásd, hogy mindenki igényét kielégítik és mindenki olyan életet él, amilyenre vágyik.


6. Lásd, hogy az Élet Virága planetáris Fényrács megtelik a feltétel nélküli szeretet szerető rózsaszín Istennői Fényével. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az Isteni női és férfi energiaörvények szerte a bolygón aktiválódnak és létrejön és teljes mértékben aktiválódik a planetáris Fényrács.


És ez így van.
❤Megjegyzések