Multidimenzionális portál meditáció - aktuális hírek

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt 3 nap során részt vett bármelyik Multidimenzionális portál meditáción.

Ez a meditáció kétségkívül elterjedt és számos weboldalon megjelent:

https://prepareforchange.net/2017/12/16/multidimensional-portal-meditation-make-this-viral/

https://youtu.be/niJgx37SrfM

http://paradism.hatenablog.com/entry/2017/12/17/123011

Másrészről, sokan kérdezték, hogyan tudják hatékonyan használni a 0010110 Rendelkezést.


Szeretném itt tisztázni, hogy nincs konkrét válasz erre a kérdésre. Egyes meditációs csoportok, mint pl. a Discord vagy a kínai PFC csoport tagjai együtt mondják el ezt a rendelkezést minden egyes Multidimenzionális portál meditáció előtt, ami pár percet vesz igénybe.

Ha nincs rá lehetőséged, hogy hangosan mondd el, a hely kötöttségei miatt, az is segít, ha magadban mondod végig a rendelkezést a meditáció előtt.

Alternatív megoldásként az is jó ötlet, ha egy lapra leírod a rendelkezést egy erős szándékkal, hangosan felolvasod, aláírod a lap alján és magadnál tartod.

Ez egy Untwine által javasolt technika:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/search?q=szerz%C5%91d%C3%A9s

Fontos megjegyezni, hogy azzal, hogy aláírjuk ezt a rendelkezést, inkább a Felsőbb Énünkkel vagy ÉN VAGYOK jelenlétünkkel kötött szerződésről van szó, mint valamilyen külső befolyásról. NEM egy lélekszerződés és nem arra szolgál, hogy megfosszon minket saját erőnktől.

December 21-én két időpontban fogjuk elvégezni a Téli napforduló meditációt: 15:30-kor és 17:28-kor, a napforduló időpontjában.

Ezért aznap kihagyjuk a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációt.

A Multidimenzionális portál meditációról és a Téli/Decemberi napforduló meditációról az alábbi linken találhatók további információk:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/terjesszetek-multidimenzionalis-portal.html„Néhányan azt akarják, hogy megtörténjen, egyesek azt szeretnék, hogy bárcsak megtörténne, mások tesznek érte, hogy megtörténjen.” Michael Jordan

A Fény győzelme!

Megjegyzések