Kulcs a Szabadsághoz Meditáció augusztus 18-án 19:11-kor és augusztus 19-én 7:11-kor

Corey Goode, David Wilcock, Emery Smith és mások globális tömegmeditációt szerveznek magyar idő szerint augusztus 18-án 19:11-kor és augusztus 19-én 7:11-kor.


https://www.dimensionsofdisclosure.com/

A megadott időpontokban csatlakozhattok a meditációt végzőkhöz a Kulcs a Szabadsághoz Meditációval.

A tömegmeditációk személyes és az egész világra kierjedő hatásairól itt olvasható részletes leírás:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2017/12/miert-meditaljunk-miert-vegyunk-reszt.html

Rajtunk múlik! Egyesítsünk erőinket! Végre kezdjük el az "Egységet a Közösségben" és változtassunk!

A meditáció vezetett változata itt hallható magyar nyelven:

https://www.youtube.com/watch?v=qNlk4n5foxs

Instrukciók a meditációhoz:

(A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.

5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.

7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.


Az alábbi linken található még több információ a Kulcs a Szabadsághoz Meditációról:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések