Kulcs a Szabadsághoz meditáció - Minden vasárnap 17:00 órától (nyári időszámítás szerint)

A heti, Kulcs a Szabadsághoz meditációt minden vasárnap, nyári időszámítás szerint 17:00 órától fogjuk végezni. Ez a meditáció fogja felváltani az Áttörés Meditációt és a Heti Felemelkedés Meditációt vasárnap. Ennek következtében a vasárnapi Sürgősségi Meditáció 16:00 órától lesz. Hamarosan közzétesszük a meditációk időpontjaiban történő változásokat.

Az augusztus 11-i Kulcs a Szabadsághoz Meditáció után a Fényerők azt kérték, hogy folytassuk ezt a meditációt hetente, így minden vasárnap, nyári időszámítás szerint 17:00 órakor fogjuk végezni ezt a meditációt.
A meditáció vezetett változata itt található magyarul:

https://www.youtube.com/watch?v=qNlk4n5foxs

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/508937449564542/

Az alábbi interaktív eszközt is használhatjátok:Instrukciók a meditációhoz:

(A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.
4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.

5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.

7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.Ha szeretnél többet megtudni az AN Fehér Tüzéről, itt megtalálod:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/az-feher-tuze-atvor-project.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések