Sürgősségi Meditáció - frissítés, valamint Oroszlánkapu Meditáció augusztus 8-án

Az alábbi témákat érintjük a bejegyzésben:
  • Földrengés az indonéziai Lombok szigetének partjainál
     
  • Kaliforniai erdőtüzek

Valamint Oroszlánkapu meditáció augusztus 8-án

Földrengés az indonéziai Lombok szigetének partjainál

Augusztus 5-én 6, 9-es erősségű földrengés rázta meg az indonéz Lombok szigetének partjait és megölt mintegy 100 embert.

https://www.rt.com/news/435154-tsunami-warning-lombok-indonesia/

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000g3ub#region-info

Jelenleg az indonéz kormányzati tisztviselők próbálják koordinálni a mentési műveleteket a szigeten.

http://www.abc.net.au/news/2018-08-07/tourists-flee-indonesia-lombok-after-earthquake-kills-98/10081358

Azonban egyes területeken áramkimaradás van és a kommunikációs szolgáltatások is szünetelnek, valamint földcsuszamlások és egy összeomlott híd is gátolja a bejutást az epicentrum körül lévő északi területekre. Ezenkívül nincs elegendő olyan emelőszerkezet sem, ami segítene az akadályok eltávolításában.

https://www.theguardian.com/world/2018/aug/06/indonesia-earthquake-lack-of-equipment-hampers-rescue-efforts

A Sürgősségi Meditáció során küldhetünk energetikai támogatást azoknak az embereknek, akik a földrengés sújtotta területeken élnek, úgy hogy azt vizualizáljuk, hogy a mentési munkálatok a lehető leggördülékenyebben haladnak és hogy az emberek megkapják a szükséges orvosi segítséget és logisztikai támogatást. Így a helyiek a lehető leghamarabb megkezdhetik közösségeik újjáépítését.


Kaliforniai erdőtüzek

Július második felétől számos erdőtűz volt Kaliforniában

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/07/surgossegi-meditacio-frissites_26.html

Az elmúlt hétvégén ezek az erdőtüzek egyre intenzívebbekké váltak a forró időjárás miatt és mivel régóta nem esett eső a területen. Főleg a Mendocino komplexumban keletkezett tűz kezdett el drámaian kiterjedni.


https://edition.cnn.com/2018/08/06/us/california-fires/index.html

Itt látható egy interaktív térkép az erdőtüzekről. Pirossal vannak jelölve az aktív tüzek, feketével pedig azok, amiket sikerült megfékezni.

https://heavy.com/news/2018/08/california-fire-map-near-me-august-6/

A Sürgősségi Meditáció során vizualizálhatjuk, hogy ellenőrzés alatt tudják tartani ezeket a tüzeket, illetve hogy a tüzek nem terjednek tovább.

Ha szeretnétek, a fent említettek közül bármelyiket belevehetitek a naponta, 17:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációtokba.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Oroszlánkapu Portál meditáció augusztus 8-án.

Augusztus 8. az Oroszlánkapu Portál megnyitásának dátuma.

http://foreverconscious.com/lionsgate-portal-august-2018

A portálnyitás során ebben az évben a Vénusz és a Mars szakrális táncát figyelhetjük meg az égbolton, azzal kombinálva, hogy a Vénusz a Mérlegben, a Mars pedig a Vízöntőben lesz. Ennek eredményeként fel fog erősödni az Oroszlánkapu portálból érkező energia. Ez az energia békét és harmóniát hozhat az életünkbe. Ebben a szakaszban kulcsfontosságú a belső egyensúly és az együttérzés mindenki iránt, akik egy békésebb létállapot felé haladnak szerte a bolygón.


Ezen a napon elvégezhetitek az alábbi oldalon lévő meditációt:

http://www.thegoldenagegoddess.com/2018/07/lions-gate-august-8-2018-anchoring.html

1. Lélegezz be Fényt az Én vagyok jelenlétedből és lélegezz ki Fényt a szívedből.

2. Vizualizáld, hogy a Felsőbb éned/Én Vagyok jelenléted lehorgonyozza a Tisztaság elektromos kékesfehér sugarát a Szíriusz szívéből, ahonnan a Forrás Tiszta Fénye áramlik.

3. Lásd, hogy az éteri síkon szerte a bolygón és a Naprendszerünkben a Fény minden Istennő Temploma a Forrás tiszta Fényét horgonyozza le a bolygó felé.

4. Vizualizáld, hogy a bolygó minden élőlénye részesül a Forrás tiszta Fényéből és az Én Vagyok Fényét sugározza..

5. Vizualizálj egy pozitív kapcsolatot a Felsőbb Éneden keresztül a Fény magasabb Lényeivel, a Líraiakkal, a Vénusziakkal, a Szíriusziakkal és az összes Plejádi anyahajóval, akik támogatják a Felemelkedés folyamatát és biztosítják minden élőlény számára, hogy az Én Vagyok tudatosságuk saját terében legyenek és mindenki ráébredjen tiszta lélekútjára.

6. Lásd, ahogy a szivárványszínű Istennői és a tiszta Isteni Forrás Fénye áramlik keresztül a planetáris rácson és Békét, Bölcsességet, Szeretetet, Tiszta Isteni Forrásakaratot és Isteni belső Egyensúlyt horgonyoz le.

Az istennő Békét, Bölcsességet, Szeretetet, Tiszta Isteni Forrásakaratot és Isteni belső Egyensúlyt akar.

Így legyen és így van!

Ezzel a meditációval jól fel tudunk készülni az augusztus 11-i Kulcs a Szabadsághoz meditációra is.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio.html

A Fény győzelme!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések