Utolsó emlékeztető a Kulcs a Szabadsághoz meditációról - augusztus 11., 11:11

Mint ahogy azt sokan tudjátok, fontos meditáció lesz augusztus 11-én, 11:11-kor.http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/07/terjesszetek-kulcs-szabadsaghoz.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio.html

Amint arra a meditáció neve is utal, ez a meditáció kritikus lépés a bolygó végső felszabadításához.

A meditáció alatt a Fényerők Novaja Zemljára fogják helyezni a fókuszt.


Ha van több mint 144.000 ember, akik egy időben végzik ezt a meditációt és ennek köszönhetően elérjük a kritikus tömeget, akkor a Fényerők le tudják horgonyozni a a Fény energiáját a bolygó felszínére, hogy megoldják a Fényerők és a sötét erők között kialakult patthelyzetet.

A Fény energiája az éteri, asztrál és plazma síkokról fog leérkezni, majd végül a fizikai síkon fog földet érni és felszabadítja az emberiséget.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/08/spirit-over-matter.html

Ezért arra kérünk, ha tudtok, csatlakozzatok a meditációhoz és osszátok ahol csak tudjátok.

Instrukciók a meditációhoz:

(A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.

5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.

7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.


Az alábbi bejegyzés elején találhatók a meditációra létrehozott vezetett meditációs és promóciós videók:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/07/key-to-freedom-meditation-at-solar.html

Az alábbi linken található az összes vezetett meditáció:

https://goo.gl/z4UBNT 

Az alábbi linkről mp3 formátumban letölthetők a vezetett meditációk: https://we.tl/xN889U3sVo

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1784288344995069/

Magyar nyelvű promóciós videó:


Magyar nyelvű vezetett változat:


Magyarországon az alábbi embereknél lehet jelentkezni, ha valaki fizikailag szeretne csatlakozni a 
meditációhoz:

Szada:


Debrecen:


Győr:


Dobogókő:


Szeged:


Köszönjük az Áttörés MOST! blog bejegyzését a meditációról:A Fény győzelme!

Megjegyzések