SÜRGŐS! Meditáció a Hawaii partjainál tomboló Lane hurrikán feloszlatására, 18:00 órakor

A Lane hurrikán hétvégén fogja megközelíteni Hawaii-t. Jelenleg 4-es kategóriájú hurrikánként tombol és csütörtök és szombat között fogja közvetlenül elérni a szigeteket.

https://edition.cnn.com/2018/08/22/us/hurricane-lane-hawaii-wxc/index.html


A Fényerők arra kértek minket, hogy mostantól minden nap meditáljunk, hogy szétoszlassuk a Lane hurrikánt, amíg az fel nem oszlik.

Az alábbi linken lehet követni a hurrikán útját:

https://www.windy.com/?19.648,-157.599,7

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1564297823676050/

Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Lane hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Lane hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma" szót "Lane"-nel a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.

https://www.youtube.com/watch?v=ByLzWKdSGGo

A Fény győzelme!

Megjegyzések