Aktuális hírek a meditációkról

Először is, nagyon köszönjük mindenkinek, aki részt vett a Florence hurrikán feloszlatásáért végzett meditációkban 18:00 órakor.

A meditáció kihirdetése óta a Florence hurrikán 2-es kategóriájúra csökkent.

https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2018/09/13/the-water-is-the-devil-hurricane-florence-roars-closer-to-the-southeast-with-punishing-rain-wind/?noredirect=on&utm_term=.387e28b031e3

https://www.accuweather.com/en/weather-news/dangerous-category-3-hurricane-florence-to-blast-carolinas-with-perilous-conditions-for-over-24-hours/70006011

Mindezek ellenére a hurrikán meglehetősen megerősödött. Nagy valószínűség szerint csütörtök és szombat között fogja lassan elérni Észak- és Dél-Karolina partjait és nagy mennyiségű esőt, áradásokat és vihardagályokat fog okozni.

Másrészről a Mangkhut szupertájfun 5-ös kategóriájúvá erősödött, valamint a 2018-as év legerősebb viharává is vált, mintegy 285 km/h-s szélsebességgel.

https://edition.cnn.com/2018/09/13/asia/typhoon-mangkhut-superlatives-wxc-trnd/

A tájfun jelenleg a Fülöp-szigetek felé tart. Várhatóan az ország legnagyobb szigetén, Luzon szigetén fogja elérni a partokat szombaton és heves esőzéseket és vihardagályokat fog hozni. Mintegy 31,4 millió embert fog érinteni a Fülöp-szigeteken, Tajvanon és Hong Kongban.

https://www.aljazeera.com/news/2018/09/mangkhut-thousands-evacuate-storm-bears-philippines-180913145213248.html

Ezeken a területeken kritikusak a körülmények, ezért sürgősen szükség van az odafigyelésünkre.

Ezért azt javasoljuk, hogy 18:00 órakor mind a Florence hurrikánt, mind a Mangkhut szupertájfunt vegyük bele a meditációnkba, amíg mindkettő feloszlik.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/09/surgos-meditacio-florance-hurrikan.html

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/314935629284189/

Itt található a meditáció kiegészített instrukciókkal:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Florence hurrikánt és a Mangkhut szupertájfunt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Florence hurrikánt és a Mangkhut szupertájfunt és ártalmatlanná teszi azokat. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán és a tájfun pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Az alábbi képet is használhatjátok a puha rózsaszín Fény vizualizálására a Mangkhut szupertájfun szétoszlatásához.


Az alábbi linken lehet követni a tájfun útját:

https://www.windy.com/?17.979,127.090,4

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Florence hurrikán”-nal és „Mangkhut szupertájfun”-nal a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.

https://www.youtube.com/watch?v=ByLzWKdSGGo&index=9&list=PLSsIlAdZAHGca49Rvev_ky_mCZrADYXq9&t=25s

Kérjük, ha vezettetést éreztek, mind a Florence hurrikánt, mind a Mangkhut szupertájfunt vegyétek bele a Sürgősségi Meditációtokba, minden nap 16:00 órakor.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.com/2018/02/aurora-projekt-vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések