Sürgősségi Meditáció naponta a Trami szupertájfun lecsendesítésére

A Trami szupertájfun jelenleg 4-es kategóriájú hurrikán. Eleinte Tajvan felé haladt, most pedig lassan a japán Rjúkjú-szigetek felé tart. Várhatóan Japán déli részén fogja elérni a szárazföldet a hétvége során és a jövő hét elején.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/dangerous-super-typhoon-trami-to-threaten-japan-this-week/70006150

https://www.cyclocane.com/trami-storm-tracker/

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6207985/Astronaut-captures-incredible-images-Super-Typhoon-Trami-orbit.html

Bár várhatóan csökkenni fog az erőssége, lehetséges, hogy végül 2-es vagy gyengébb fokozatú 3-as kategóriájú lesz, amikor eléri a szárazföldet. Ennélfogva károkat okozó szelekkel, áradásokkal, földcsuszamlásokkal járhat és Japán szerte akadályokat okozhat a közlekedésben.

Az AccuWeather oldal szerint a leghevesebb viharok péntek éjszakától szombat éjszakáig fognak tartani a Rjúkjú-szigetek déli részén, amikor a Trami szupertájfun elhalad Miyako keleti részén.


Ezért azt javasoljuk, hogy ezt is vegyétek bele a Sürgősségi Meditációtokba, minden nap 16:00 órakor. Vizualizáljátok, hogy a Trami szupertájfun lecsendesedik és a lehető legkevesebb kárt okozza.


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:


A meditáció vezetett változata itt hallható:

https://www.youtube.com/watch?v=C6JhMKyxyLs&list=PLVOwQLKLBlsMYjE-hASlH8SCyvh2OO3CQ&index=10

Az alábbi videóban láthatjátok, hogy a meditációink során tett erőfeszítéseink hogyan segítették lecsökkenteni a Mangkhut szupertájfun és a Florence hurrikán várható pusztításait szeptember 11. és 16. között. Külön köszönetet szeretnénk mondani az ázsiai elkötelezett Fénymunkások egy csoportjának, akik elkészítették ezt a kitűnő videót.A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.com/2018/02/aurora-projekt-vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések