SÜRGŐS! Meditáció a Florence hurrikán lecsendesítésére minden nap 18:00 órától

A Florence hurrikán közelít az Egyesült Államok keleti partjának déli részéhez. Várhatóan el fogja érni Dél- és Észak-Karolinát.

https://edition.cnn.com/2018/09/11/us/hurricane-florence-south-east-coast-wxc/index.html

Majdnem 5-ös kategóriájú hurrikánná erősödött és kedd és szombat között közvetlenül elérheti a keleti part déli részét. Több mint 1 millió embert kell evakuálni Virginiában, Észak- és Dél-Karolinában.

Az időjárás jelentés szerint a Florence hurrikán valószínűleg csütörtök este vagy péntek reggel fogja elérni Észak- és Dél-Karolina partjait, ahol nagy valószínűség szerint pénteken megreked és jó néhány napon keresztül a part közelében vagy a part fölött fog kígyózni, és pusztító esőzéseket és part menti áradásokat fog okozni.

https://www.wunderground.com/cat6/Hurricane-Florence-Rapidly-Intensifying-Likely-Hit-North-or-South-Carolina-Thursday


David Wilkock is említést tett legutóbbi bejegyzésében arról, hogy lehet, hogy a cabal fel fogja erősíteni a Florence hurrikánt, kaotikus zavarkeltés céljából Washingtonhoz közeli területen, épp akkor, amikor a közzététellel kapcsolatos híreket hamarosan tervezik nyilvánosságra hozni.

https://divinecosmos.com/davids-blog/22005-stunning-new-briefings-spy-satellites-down-deep-state-arrests-finally-imminent/3/


Ezért azt javasoljuk, hogy minden nap 18:00 órától meditáljunk, hogy szétoszlassuk a Florence hurrikánt.

Ha vezettetést éreztek, a 16:00 órai Sürgősségi Meditációba is belevehetitek ezt.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Az alábbi linken lehet követni a hurrikán útját:

https://edition.cnn.com/interactive/storm-tracker/

Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/519793608483163/

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Florence hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Florence hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Florence"-szal a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.

https://www.youtube.com/watch?v=ByLzWKdSGGo&index=9&list=PLSsIlAdZAHGca49Rvev_ky_mCZrADYXq9&t=25s

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.com/2018/02/aurora-projekt-vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések