Az Esemény beindítása - tömegmeditáció szeptember 9-én, vasárnap 11:11-kor

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Most itt az idő, hogy saját kezünkbe vegyük világunk sorsát. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot úgy, hogy részt veszünk a Spear of Light blog által indítványozott tömegmeditáción, melynek célja, hogy beindítsa az Eseményt. Ez a meditáció szeptember 9-én, vasárnap, 11:11-kor lesz.

https://spearoflight.blogspot.com/2018/08/trigger-event-mass-meditation.htmlTudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt és a teljes közzétételt:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ezért kérjük, osszátok meg ezt a meditációt ahol csak tudjátok. Vegyétek fel a kapcsolatot spirituális csoportokkal és alternatív médiákkal, hogy a lehető legszélesebb körben legyen megosztva ez a meditáció.

Ezt a meditációt szeptember 9-én, vasárnap 11:11-kor fogjuk végezni.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/525942044516265/

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt az Esemény beindítására.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünkön, a Napunkon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Nap, majd a Galaktikus Központi Nap felé és végül kapcsolódik a Forrással.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.


4. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy Fénysugarat kiáradni a Lélekcsillag csakrádból (kb. 20 cm-rel a fejed fölött), ami összekapcsolódik minden meditáló Lélekcsillag csakrájával.


5. Láss gondolatban magad előtt mindenkit, akik ebben a meditációban részt vesznek, hogy egyszerre küldik az alábbi szeretetteljes szándékot a szívcsakrájukból a Lélkecsillag csakrájukon, majd a Fényoszlopokon keresztül a Galaktikus Központi Naphoz: "KÉSZEN ÁLLUNK, AZONNAL INDÍTSÁTOK BE AZ ESEMÉNYT!"

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy válaszul egy energiahullám érkezik a Galaktikus Központból, keresztülhalad a Naprendszeren és a Földön és útja során eltávolít minden sötétséget és az összes egzotikus fegyvert.

7. Gondolatban lásd magad és a többi Fénymunkást, ahogy lehorgonyozzátok ezt az energiahullámot a Föld felszínére.

8. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, érezd és érzékeld, ahogy a Legmagasabb Fény, a Szeretet és az Egység keresztüláramlik az egész Földön és az Univerzumunkon.

Az Istennő egységet akar és egység lesz!

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.com/2018/02/aurora-projekt-vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések