Aktuális hírek a Sürgősségi Meditációról

Az alábbi témákat érintjük a bejegyzésben:
- Földrengés Indonéziában
- A chimera és az arkhónok által irányított negatív katonaság által fogva tartott földönkívüliek
- Rosa hurrikán

Földrengés Indonéziában
Indonéziát 7,5-es erősségű földrengés rázta meg szeptember 28-án. A földrengés a lökéssorozatokat követően szökőárat indított be, ami házakat döntött le Celebesz szigetén.

A mintegy 2 méteres hullámok Palu városában csapódtak le a pénteki partközeli földrengést követően, melynek következtében épületek dőltek össze és egy hajó partra sodródott.

A 7,5-es erősségű földrengés után a hatóságok cunamira való figyelmeztetést adtak ki, de emelték a riasztást, mielőtt a hullámok becsapódtak.

Az indonéz katasztrófavédelmi hivatal szóvivője, Sutopo Purwo Nugroh elmondta, hogy a szökőár otthonokat söpört el és egész családokat nem találnak.

A nagy erejű 7,5-es erősségű földrengés Celebesz szigeténél sujtott le. (Kép: EXPRESS) Forrás: https://www.express.co.uk/news/world/1023970/indonesia-earthquake-palu-USGS-tsunami-warning
A földrengés helyi idő szerint este 6 órakor, sötétedéskor történt.

A hatóságok elmondták, hogy a kommunikációs csatornák nem működtek és bezárt a repülőtér, ami megakadályozta a mentési munkálatokat és lehetetlenné tette az emberéletekben és tulajdonban okozott károk felbecsülését.

Nem esett szó áldozatokról.

A hatóságok azt kérték az érintett területeken élőktől, hogy maradjanak készenlétben, mivel számos utórengés volt tapasztalható és arról figyelmeztettek, hogy még több kár várható.


Ez a legutóbbi földrengés egybevág Cobra legutóbbi bejegyzésével: "A Galaktikus Központi Nap megnövekedett tevékenységének következtében a földkéreg tektonikus lemezei kezdenek nyugtalanná válni."


http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/09/helyzetjelentes.html


A chimera és az arkhónok által irányított negatív katonaság által fogva tartott földönkívüliek

Cobra ugyanebben a bejegyzésében említést tesz az alábbiról: "A chimera és arkhón kontroll alatt álló negatív katonaság továbbra is sok földönkívülit tart fogságban rendkívül durva körülmények között, így erősítve meg a karantén Föld egyik aspektusát."

https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-interrogated-tortured-in-secret-underground-space-prisons/

Ez azt jelenti, hogy a negatív katonaság még mindig megpróbálja halogatni azt, hogy végleg legyőzzék őket, oly módon, hogy kihasználják a túszhelyzetet a pozitív földönkívüliekkel szemben.

Rosa hurrikán

A Rosa hurrikán egy éjszaka alatt igen erős 4-es kategóriájú viharrá növekedett Mexikó csendes-óceáni partjainál és a legfrissebb viharkövető kép szerint Arizona, Kalifornia, Nevada és Utah államokban fog lecsapni, amikor kedden eléri a szárazföldet az USA nyugati partjainál, mintegy 230 km/h-s széllökésekkel.

Rosa hurrikán pályájának követése: a Rosa hurrikán kedden fogja elérni a nyugati államokat (Kép: Nemzeti Hurrikán Központ) 
Forrás: https://www.express.co.uk/news/world/1024045/hurricane-rosa-tracker-2018-weather-arizona-san-diego-california-storm-path-map
Az ilyen erejű széllökések fákat dönthetnek ki és elektromos vezetékeket vághatnak el, áramkimaradásokat okozhatnak és kárt tehetnek az épületekben. Az erős esőzések kiterjedt áradásokat okozhatnak, mint ahogy az a Folorence hurrikán esetében is megtörtént, amikor elérte a Karolina államok partjait.

Az AccuWeather meteorológusa, Dan Pydynowski elmondta: a Rosa hurrikán Mexikótól nyugatra fog haladni a pályáján a hétvége során, ami azt jelenti, hogy erős hullámokat és áramlatokat fog okozni Mexikó nyugati partjainál.

Baja állam felé közeledve a Rosa hurrikánból érkező csapadék észak és észak-kelet felé fog húzódni, Mexikó északi részén keresztül, az USA dél-nyugati részének irányába.

https://www.express.co.uk/news/world/1024045/hurricane-rosa-tracker-2018-weather-arizona-san-diego-california-storm-path-map

Ezért azt javasoljuk, hogy a Rosa hurrikánt, az Indonéziában történt földrengést és a földönkívüliek túszhelyzetét is vegyétek bele a Sürgősségi Meditációtokba, minden nap 16:00 órakor, amíg a kialakult szituációk meg nem oldódnak. Vizualizáljátok, hogy a Rosa hurrikán lecsendesedik és a lehető legkevesebb kárt okozza, az indonéz mentőcsapatok eljutnak az érintett területekre és segítenek a földrengés által sújtott embereknek és hogy a földönkívüli túszokat szabadon engedik.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

A Fény győzelme!

---------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/08/kulcs-szabadsaghoz-meditacio-minden.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.com/2018/02/aurora-projekt-vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések