Védelem protokoll a negatív entitások és energiák ellen

Ahogy Cobra említette, a bolygó felszínén szinte minden leszületett lény mentális testének auramezejét Láthatatlanoknak nevezett entitások szállják meg.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2022/01/helyzetjelentes-es-uj-cobra-interju.html

A Láthatatlanok olyan arkhonikus entitások, melyek a bolygó felszíne körüli alsó mentális síkon élnek, és ők azok, akik a hamis eszmék mátrixát létrehozzák és manifesztálják. Ők azok a lények, akik felelősek az olyan eszmékért, mint a karma, az elsődleges irányelv, a szándékos szenvedés, a mindenható Isten, a szándékos dualitás, a lapos Föld, a termodinamika második törvénye mint végső igazság, a fénysebesség mint maximális sebesség, a monogámia mint egyetlen választás, a globális felmelegedés, a woke ideológia, a kritikus fajelmélet stb.

A láthatatlanok olyan entitások, amelyek szinte átlátszó, krémesen átlátszatlan pacák, és még a fejlett tisztánlátók számára is szinte észrevehetetlenek a mentális síkon.

Ha az asztrál-síkot reptilián/hüllőfertőzés éri, annak azonosításának néhány módja itt található:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html

Kifejlesztettek egy protokollt, amely védelmet nyújt e fertőzés, valamint a negatív energiák és entitások ellen.

Ez a protokoll segíteni fog abban, hogy védve maradjunk létezésünk minden síkján. Nagyszerű védelem alvás előtt. Használható mások védelmére is, az ő engedélyükkel.

Ha egyszer már begyakoroltad ezt a protokollt, azonnal manifesztálhatod az energiamunkádhoz, meditációidhoz, napi védelmi rituáléidhoz stb.

Vezetett változat: hamarosan.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Lélegezz mélyeket, hogy a középpontodba kerülj, miközben tudatod irányítsd befelé, a belső lényedre.


2. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges forrásából, hogy helyezzen téged átalakító fényének gömbjébe. Kérd meg, hogy tisztítsa meg a fizikai tested, a plazma tested, az étertested, az asztráltested, és a mentális tested - minden energiatested az önmagadtól és a külső forrásokból származó negatív gondolatoktól. Kérd meg, hogy alakítson át minden pszichikai támadást, átkot és fekete mágiát, valamint minden olyan forrást, ami nem jót kíván neked. Kérd meg, hogy távolítsa el a negatív technológia beavatkozását, valamint a démoni parazita entitásokat és a láthatatlanokat, beleértve a etetőcsöveket és az indákat. Kérd meg, hogy a fentiek azonnal alakuljanak át tiszta fehér fénnyé, és határozottan jelentsd ki, hogy a támadások véglegesen szűnjenek meg.


3. Miközben az Ibolya Láng gömbjét aktívan tartod, következő lépésként hívd be az AN Fehér Tüzét, hogy aktiválja a Fehér Tűzoszlopot, amely a fejed tetején keresztül érkezik le a központi csakra-csatornádon át, majd lehorgonyozódik a Föld középpontjában. Kérd meg a Fehér Tüzet, hogy zárjon le és gyógyítson be minden rést, szakadást és hasadást az energiameződben, mindent, ami korábban hozzád kapcsolódott és kárt okozott. Kérd meg a Fehér Tüzet, hogy gyógyítson meg minden kiváltó okot, traumát és sebet, amin keresztülmentél az életed során, fordítson vissza minden sérülést, és erősítse meg a tested és az energiameződ. Kérd a Fehér Tüzet, hogy semlegesítsen minden implantátumot. Az AN Fehér Tüze most magas frekvenciájú Fény-tulajdonságaival megerősít téged. Lélegezz mélyeket, hogy ezt a többdimenziós Fényt mélyen a lényedbe lélegezd, hiszen a mentális tisztaság és a magasabb bölcsesség elérésének képességét adja neked. Használd az AN Fehér Tüzét arra, hogy felülírjon minden olyan alacsonyabb rendű hiedelmet, viselkedést és elképzelést, amely nem az Isteni Forrásból származik.


4. Most kérd meg az AN Fehér Tüzét, hogy az egész lényed körül hozzon létre egy szakrális geometria formát, az úgynevezett dodekaédert. Lásd, hogy ragyogó Fehér Tűzben izzik, tele opálos szivárványrészecskékkel. Kérd meg, hogy lassan forogjon az óramutató járásával megegyező irányban, egy Fényörvényt aktiválva körülötted. Gyógyulást és védelmet sugároz. A dodekaéder az akadályokat eltávolító tulajdonságaival megerősít téged és lehetővé teszi, hogy energia-tested vagy Fénytested organikus áramlása természetes módon meginduljon. Segít a tudatosságod átalakításában és magasabb rezgésszintre emelésében. Segíti lezárni az energiameződ minden behatolással, illúzióval és sötét támadással szemben, és segít tisztán tartani a testet és az elmét a zavaró hatásoktól és a negatív vagy irányító gondolatformáktól.

 


5. Miután teljesen aktiváltad az AN Fehér Tüzéből készült dodekaédert, kérd meg a korábban körülötted elhelyezett Ibolya Láng gömböt, hogy alakuljon át egy 3 dimenziós Élet Virága gömbbé.

 


 

Képzeld el, hogy annak szakrális geometriai formája teljesen körülöleli a dodekaédert, benne pedig téged. Most benne vagy két teljes gömbben. Az Ibolya Láng Élet Virága erőt ad és védelmet nyújt. Kérd meg, hogy azonnal alakítson át és tisztítson meg mindent, ami bármilyen forrásból származik, és ami megpróbál ártani neked. Kérd meg az AN Fehér Tüzét, hogy lassan forogjon az óramutató járásával ellentétes irányban a dodekaéder körül. A két ellentétes irányban mozgó gömb erőteljes akadályt képez mindennel szemben, ami megpróbál behatolni és problémát okozni. Ahogy a várható irányukban forognak, intenzív Fényenergia-mezőt, erőteret hoznak létre, amely magas frekvenciájú Fénytorziós mezővel aktiválja energiatested. Ez biztonságot és védelmet nyújt számodra. Segíti belső munkád is, segít kitisztítani azokat a mintákat, hiedelmeket, illúziókat és programokat, melyek nem szolgálnak téged, és segíti a felemelkedési folyamatod.

 

6. Ezután megkérheted ezt az energiamezőt, hogy takarjon el mindentől, ami nem szolgál téged, és/vagy mindentől, ami nem szolgálja a Fényt. Így legyen, és így van.

A Fény győzelme!

~~~~~~~~~~


Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozz minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:


Élet Virága Meditáció 13:00-kor és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html


Meditáció a tervezett lezárások második hullámának megakadályozásáért minden este 22:30-kor:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html


Koronavírus vége meditáció négy óránként:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/koronavirus-vege-meditacio-vasarnap-17.html


Meditáció a koronavírus megállításáért az egész bolygón 4 óránként:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-kinai-virus.html


Meditáció minden négy órában a koronavírus kitörésének megállításáért Olaszországban:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-minden-negy-oraban.html


Békemeditáció Libanonért négy óránként:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/surgos-bekemeditacio-libanonert-4.html


Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html


Istennő Meditáció 15:30-kor:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html


Koronavírus vége meditáció 14:00:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/search?q=koronav%C3%ADrus+v%C3%A9ge


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj-meditacio-minden.html


Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


https://meditacios-tablazatok.blogspot.com/p/meditacios-fo-tablazat-aurora-projekt.html?fbclid=IwAR0InldJ0RpTJPnQ_Oxk3ki5afuw4f3b2-NR2IrLgT_k04NAlRMMq5txJX0


Szeretjük a Tömegmeditációkat Alap / We Love Mass Meditation Fund


A We Love Mass Meditation Fund sürgős pénzügyi támogatást nyújt a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg az egyszeri, vagy rendszeres felajánlásotokat:


paypal.me/WeLoveMassMedis


We Love Mass Meditation Healing Group / Szeretjük a Tömegmeditációkat Gyógyító Csoport


Szeretettel várunk a gyógyító csoportunkba ha gyógyítást szeretnél kérni a gyógyítóinktól világszerte, és keresünk képzett gyógyítókat is, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz és segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.


https://www.facebook.com/groups/6721694302621


Megjegyzések