Emlékeztető: Napéjegyenlőség Egység Meditáció, Szeptember 22., 22:02

2017. SZEPTEMBER 22, PÉNTEK

MAGYAR IDŐ SZERINT 22:02

KÉRJÜK, CSATLAKOZZ HOZZÁNK!


A MEDITÁCIÓ VEZETT VÁLTOZATAINSTRUKCIÓK A MEDITÁCIÓHOZ

      
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével elhozd a teljes gyógyulást, felszabadulást és igazságot a Föld bolygó és lakói számára.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a Galaktikus Konföderáció űrhajóin, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.
4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Galaktikus Konföderáció űrhajóin keresztül a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.
5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
6. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító istennői energiát.
7. Lásd, hogy ez a gyönyörű rózsaszín fény teljesen feloszlatja a plazma elsődleges anomália entitást, a még meglévő toplet plazma bombákkal együtt.
8. Lásd, hogy az összes plazma mindenhol teljesen átalakul, visszatér eredeti szándékához és meggyógyul.
9. Jeleníts meg magad előtt egy fehér fényt, mely beáramlik az Új Atlantisz Enegiarácsba és megerősíti azt, az egész Föld és az itt élők javára.
10. Lásd, hogy a Föld emberei teljesen meggyógyultak, egészséges, boldog és határozott döntéseket hoznak, ahogy felhasználják teremtő erejüket, hogy megteremtsék az Új Földet.

A Fény győzelme!

           Megjegyzések