SÜRGŐS! Meditáció a katalán népszavazásért, október 1-jén, vasárnap magyar idő szerint 10:00-kor, 14:00-kor és 18:00-kor

Vasárnap, október 1-jén a katalán kormány történelmi népszavazást fog tartani a Spanyolországtól való függetlenségükért. Ezúttal a népszavazás jogilag kötelező érvényű lesz.

https://www.theguardian.com/world/2017/sep/29/catalan-referendum-independence-vote

Két nappal a szavazás előtt a katalán kormány azt jósolta, hogy e népszavazás eredményeként a terület független állammá fog válni.

Azonban a spanyol kormány kitart amellett, hogy a népszavazás illegális és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák a szavazást. Az elmúlt 10 napban a hatóságok növelték erőfeszítésüket, hogy megállítsák a népszavazást. Letartóztattak 14 rangidős katalán kormányhivatalnokot, leállították a népszavazási weboldalakat, megtiltották a szavazati helyszínek letöltését és lefoglaltak több millió szavazólapot.

6000 rendőrt és speciális erőket is küldenek a fővárosba, Barcelonába.

http://edition.cnn.com/2017/09/29/europe/spain-catalonia-independence-campaign/index.html

Megvan annak a lehetősége, hogy ez a feszültség Spanyolországban polgárháborúhoz vezethet.

(Fotó: Francisco Seco/AP)Ezenkívül az, hogy a spanyol központi kormányzat megsérti a szabad akarat kifejezését, megsérti a Galaktikus Kódex I/5-ös fejezetét:
„Minden érző lénynek elidegeníthetetlen, és feltétel nélküli joga a szabadság”
Ezért vasárnap meditációsorozatot fogunk tartani, hogy biztosítsuk, hogy a népszavazás békésen folyjon és hogy tiszteletben tartsák a katalánok szabad akaratát.

A meditációt október 1-jén, vasárnap magyar idő szerint 10:00-kor, 14:00-kor és 18:00-kor fogjuk végezni.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/506964282999147/

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a spanyolországi helyzetre, elsősorban Katalóniára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fénysugarat, amely a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-
rel a fejed fölött) kiáramlik az összes meditációt végző ember Lélekcsillag csakrájába.4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a kollektív Fénysugár átterjed a Föld energiarácsába, eléri Spanyolországot, és összekapcsolódik az ottani helyzetben érintett emberek Lélekcsillag csakrájával, harmóniát teremt bennük és arra inspirálja őket, hogy békés megoldást találjanak.

Az is nagyon fontos, hogy a spanyolországi emberek tudatában legyenek annak, hogy támogatni fogjuk őket ezzel a meditációval, hogy fogadják azt a Fényenergiát, amit kiküldünk és meg tudja könnyíteni a helyzetet.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Megjegyzések