SÜRGŐS! KÉRJÜK, TERJESSZÉTEK! Sürgős meditáció a Balin lévő Agung vulkán lecsendesítésére


SÜRGŐS! TERJESSZÜK!
FACEBOOK ESEMÉNY:
Sürgős meditáció a Balin lévő Agung vulkán lecsendesítésére
https://www.facebook.com/events/1696315153736794/

YouTube link a vezetett meditációhoz: https://www.youtube.com/watch?v=87bUnUWWrak

A meditáció vezetett változata itt is hallható: http://relax.barradio.eu/

Ahogy azt valószínűleg tudjátok, megnövekedett a vulkán aktivitása és veszélyezteti a Balin élő emberek életét. Már mintegy 50 ezer embert evakuáltak a közeléből. Gyorsan kell cselekednünk, mivel kritikus fázisba ért és péntekre várható aktivitásának csúcspontja.
     Minden nap 17:30-kor fogjuk végezni ezt a meditációt, amíg szükséges.
Kérjük, vegyetek részt, hogy megmentsük az emberek életét és meggyógyítsuk Gaiat.


Instrukciók:
1. Lazítsd el tested és elméd úgy, hogy néhány percig figyeled a légzésed.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy lecsendesítsd a Balin lévő Agung hegység vulkánjának aktivitását.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Kapcsolódj a kozmikus Istennőhöz úgy, hogy belélegzed szívedbe Istennői Szeretet- és Fényenergiáját. Amikor kilélegzel, küldd ezt a tiszta Istennő energiát a Balin lévő Agung vulkánhoz, hogy lecsendesítse és enyhítse a tevékenységét. Végezd ezt 5 percig.
5. Most terjeszd ki ezt az Istennő energiát a bolygó összes tektonikus csomópontjára, hogy egyensúlyba hozza a Gaia tektonikus lemezein lévő nyomást és segítsen neki harmonikus módon elengedni minden elfojtott negativitást.
6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Balin lévő Agung vulkán lecsendesedett, az összes ember és javaik biztonságban vannak és visszatértek otthonaikba.
Köszönjük!

Információk a Balin lévő helyzetről:

Megjegyzések