Meditáció a Talim és a Doksuri tájfunért szeptember 14-18, 16:30


A Talim tájfun várhatóan a hétvégén fogja elérni Kínát, Tajvant és Japánt.

Ezzel egy időben a Doksuri tájfun, amit a Fülöp-szigeteken Maringként ismernek, a hét elején erős esőzéseket okozott Manilában és a környező tartományokban, kiterjedt áradásokat és földcsuszamlásokat okozva.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/talim-to-strike-taiwan-eastern-china-with-damaging-winds-and-flooding/70002697

http://www.scmp.com/news/china/society/article/2110947/china-faces-double-danger-typhoons-talim-and-doksuri-threaten

https://www.reuters.com/article/us-asia-storm-taiwan/taiwan-battens-down-for-typhoon-talim-mainland-china-braces-for-twin-storms-idUSKCN1BO058

Cobra és a Fényerők javaslatára mostantól minden nap meditálni fogunk, magyar idő szerint 16:30-kor hogy szétoszlassuk mindkét tájfunt, addig, amíg fel nem oszlanak.

A meditáció időpontja a japán és a tajvani PFC csoport meditációjának időpontjához igazodik.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/769942846545828/

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja az Talim és a Doksuri tájfunt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Talim és a Doksuri tájfunt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a vihar pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

A Fény győzelme!
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/09/beszamolo-hurrikan-meditaciorol.html

Megjegyzések