Meditáció a Jose hurrikán szétoszlatásáért

A Jose hurrikán várhatóan jövő szerdán fogja elérni az USA keleti partját.

http://www.nhc.noaa.gov/graphics_at2.shtml?cone

http://edition.cnn.com/2017/09/15/us/hurricane-jose-forecast-east-coast/index.html

https://weather.com/storms/hurricane/news/tropical-storm-hurricane-jose-forecast-atlantic-us-east-coast
Ezért mostantól minden nap meditálni fogunk a Jose hurrikán eloszlatásáért, addig, amíg fel nem oszlik. Ezt a meditációt magyar idő szerint 18:00 órakor fogjuk végezni.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Jose+Meditation&iso=20170916T12&p1=179

Ha vezettetést érzel, csatlakozz hozzánk.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Jose hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Jose hurrikán és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a vihar pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

A Fény győzelme!

Megjegyzések