Meditáció a Talim tájfun, a Jose és a Maria hurrikán feloszlatásáért, minden nap magyar idő szerint 18:30-kor

A jelenleg világszerte tomboló viharok miatt egy új kezdeményezés született arra, hogy végezzünk naponta meditációt a 3 legerősebb vihar feloszlatásáért, amíg fel nem oszlanak.

https://www.cyclocane.com/Jelenleg a 3 legerősebb vihar a Talim tájfun (Japán), a Jose és a Maria hurrikán (USA keleti part), melyek várhatóan a következő néhány napban fognak felerősödni.

http://edition.cnn.com/2017/09/17/americas/atlantic-storms-jose-lee-maria/index.html

Ezt a meditációt minden nap magyar idő szerint 18:30-kor fogjuk végezni.
You can convert GMT to your local time zone here:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ha vezettetés érzel, csatlakozz hozzánk.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Talim tájfunt, a Jose és a Maria hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Talim tájfunt, a Jose és a Maria hurrikánt és ártalmatlanná teszi őket. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a tájfun és a hurrikánok pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

A Fény győzelme!

Megjegyzések