Meditáció Mexikóért szeptember 23-án, magyar idő szerint 19:00-kor

Az elmúlt két hétben két nagyon erős földrengés rázta meg Mexikót.

Az első rengés 8,2-es erősségű volt, szeptember 8-án. Száz év alatt ez volt a legerősebb földrengés az országban.

https://www.rt.com/news/402415-tsunami-quake-mexico-shore/

A második rengés szeptember 19-én történt Mexikó középső részén. Ez a rengés 7,1-es erősségű volt és több, mint 250 embert ölt meg. Pontosan azon a napon történt, mint a 32 évvel ezelőtti legnagyobb földrengés.

https://www.rt.com/news/403841-mexico-city-powerful-earthquake/

http://edition.cnn.com/2017/09/20/americas/mexico-two-earthquakes-in-one-month/index.html
Ezért szeptember 23-án, szombaton, magyar idő szerint 19:00 órakor meditálni fogunk, hogy segítsünk a Mexikóban élő embereknek megbirkózni a földrengések okozta traumákkal.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segíts megbirkózni a Mexikóban élő embereknek a földrengések okozta traumákkal.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja ezektől a traumáktól az összes embert, akiket ezek a földrengések érintettek és békét, harmóniát, megértést és egységet hoz mindenki számára Mexikóban, hogy újjáépítsék a kárt szenvedett területeket.

A Fény győzelme!

Megjegyzések