Aktuális hírek a Riasztás Meditációról

Mivel a helyzet nagyon kritikus, Cobra azt kérte, hogy MINDEN Fénymunkás végezze a Riasztás Meditációt 4 óránként, hogy így segítsünk a Fényerőknek megoldani a helyzetet.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/703513493191715/

Az alábbi időpontokban meditálunk:
•    1:00 
•    5:00
•    9:00
•    13:00
•    17:00
•    21:00

Ha vezettetést éreztek, bármelyik időpontban csatlakozhattok hozzánk.

A Riasztás Meditáció instrukciói itt találhatók:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/felkeres-surgos-meditaciora-fekete.html

A meditáció vezetett változata itt található:
https://www.youtube.com/watch?v=wRE7afxbbnI&t=1s

Energetikailag azzal is támogathatjátok a Fényerőket, ha bármikor elvégzitek ezt a meditációt, mint pl. 16:00 órakor.

Emlékeztetőül itt olvashatók a meditáció instrukciói:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

A Fény győzelme!

Megjegyzések