Aktuális hírek a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációról

Itt olvashatók azok a katasztrófák, melyek enyhítésére fókuszálunk a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditáció során minden nap 17:00 órától:

Agung vulkán - Bali

Mióta 2 hónappal ezelőtt meditációnkban elkezdtünk az Agung vulkánra fókuszálni, aránylag lecsillapodott. Majd az elmúlt néhány napban hatalmas hamufelhőt kezdett kilövellni ki magából. Vasárnap a maximális, 4-es fokozatúra emelték a riasztás szintjét.


Az Agung-hegység kb. egy hete növekvő intenzitással lövell ki vulkáni hamut és a fokozott szeizmikus aktivitás is azt támasztja alá, hogy a vulkán a magmás fázishoz közelít.


A vulkán lejtőin vulkáni törmelékből álló sárfolyam és víz árad le. A sárfolyamok veszélyesek lehetnek és várhatóan fokozódni fognak az esős évszakban.


Bali repülőterét vasárnap lezárták a vulkáni hamu miatt, ami kárt tehet a repülők motorjában vagy akár tönkre is teheti őket, valamint eltömítheti az üzemanyag- és hűtőrendszereket. A pilóták számára a látási viszonyokat is akadályozhatja.

Fókuszáljunk arra, hogy Földanya energiáit amennyire lehet, nyugalomban tartsuk, hogy a nyomást a lehető legszelídebb módon, fokozatosan engedje ki az Agung-hegységnél és mindenhol máshol. Vizualizáljuk azt, hogy a Balit körülvevő területek és az ott lévő emberek - az evakuáltak, a helyi lakosok és az ott rekedt utasok nyugodtak maradjanak és lássuk, hogy minden megtelik Fénnyel.

Pestis Madagaszkáron

A Madagaszkáron kialakult pestis helyzet továbbra is nagyon kritikus és úgy tűnik, el fog tartani még néhány hónapig.


Nagyon fontos, hogy azt vizualizáljuk, hogy Madagaszkáron ellenőrzésük alatt tudják tartani a kialakult helyzetet és lássuk, hogy megszűnik ez a járvány, amit a cabal szándékosan terjesztett ezen a területen.

Földrengések Irakban és Iránban, valamint áradások Athénban

Bár ezeken a területeken továbbra is súlyos károk vannak és el fog tartani valamennyi ideig a helyreállítás, nincs kilátás újabb katasztrófára. Ezért azt javasoljuk, hogy ezeket ne vegyük bele a katasztrófák enyhítéséért végzett meditációnkba. Azonban kérjük, ha vezettetést éreztek, továbbra is küldjetek szeretetet és gyógyulást az ezeken a területen élő embereknek és lássátok, hogy újra normális életet tudnak élni.

Érdekes ezt is megjegyezni, hogy néhány helyen pontatlanul közölték a földrengés helyszínét. Ez is azt mutatja, hogy fontos elolvasni különböző forrásokat, hogy meggyőződjünk az információ érvényességéről.


Földrengések Loyalty szigetén

Az elmúlt néhány napban csökkent a földrengések gyakorisága Loyalty-szigetén. Továbbra is figyelni fogjuk az ottani helyzetet, hogy eldöntsük, hozzá kell-e adnunk a katasztrófák enyhítéséért végzett listához.

A vasárnapi időpont 17:30-ra változott

Mivel a Riasztás Meditációt Cobra kérésére 16:00 órakor végezzük minden nap, ennek a meditációnak 17:00 órára változott az időpontja. Mivel vasárnaponként 17:00 órától a Heti Felemelkedés Meditációt végezzük, a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditáció időpontja 17:30-ra változik.

Erre a meditációra létrehozott új Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/863684407132532/

Friss hírek arról, hogy jelenleg mire helyezzük a fókuszt ebben a meditációban

Rendszeresen meg fogjuk jelentetni ennek a meditációnak az aktuális fókuszát. A legutóbbi beszámoló a fórumon található.


A Fény győzelme!

Megjegyzések