Sürgős! Riasztás Meditáció 4 óránként

Heves csaták zajlanak jelenleg a Fényerők és a sötét erők között.

Az ismétlődő fekete riasztás és a helyzet sürgőssége miatt Cobra azt kérte MINDEN Fénymunkástól, hogy 4 óránként végezzék a Riasztás Meditációt, hogy ezzel segítsenek a Fényerőknek megoldani ezt a helyzetet.


A japán PFC csapat már elkezdte 4 óránként végezni a Riasztás Meditációt, ezért mi is csatlakozunk, hogy erősítsük őket és még pozitívabb eredményt érjünk el ezzel a meditációval, ami ma 13:00 órakor indul.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/421340161614174/

Az alábbi időpontokban fogunk meditálni:

Csütörtökön:
•    13:00
•    17:00
•    21:00

Pénteken:
•    1:00
•    5:00
•    9:00
•    13:00

Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

A Riasztás Meditáció instrukciói itt találhatók:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/felkeres-surgos-meditaciora-fekete.html

A Riasztás Meditáció vezetett változata itt található:
https://www.youtube.com/watch?v=wRE7afxbbnI&t=2s

Bármikor elvégezhetitek ezt a meditációt, hogy ezzel energetikailag támogassátok a Fényerőket.

Emlékeztetőül a meditáció instrukciói itt olvashatók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.

Az Istennő egységet akar és egység lesz!

A Fény győzelme!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése