TERJESSZÉTEK! Meditáció az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére

Minden kedden, téli időszámítás szerint éjfélkor végezzük a meditációt  <3

Ezt a meditációt azért végezzük, hogy megakadályozzuk a negatív hatását azoknak a rituáléknak, amiket a cabal hajt végre.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/533138950370464/

Instrukciók:

1. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül Gaia szívéig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylényén, vissza a Központi Napba. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

2. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt a fejed fölött ebben a ragyogó Fényoszlopban az Istennőt egy gyönyörű nő alakjában, aki az Istennői energiákat testesíti meg: feltétel nélküli szeretetet, könyörületet, elfogadást, békét, harmóniát, kegyelmet, szépséget és gyógyulást. Érezd az energiáját.

3. Hozd le az Istennőt a testedbe, miközben az OM mantrát énekled. Ezzel egy időben felemelheted a fejed fölé a kezeidet, majd engedd le és helyezd őket gyengéden a szívedre. Érezd, hogy az Istennő energia belép a testedbe és lehorgonyozódik a szívedben.

4. Hívd Dou Mu Istennő jelenlétét, az összes Felemelkedett Istennő jelenlétét, Isist, Maatot, Hathort, Quan Yint, Mária Magdolnát, Fehér Tarát,... hogy segítsenek semmissé tenni az összes folyamatban lévő sötét szertartást a bolygón és visszaállítani az Isteni Fényt és Igazságot.

5. Nyújtsd ki kezeidet magad előtt és küldd el az Istennői energiát a kezeiden keresztül minden negatív szertartás felé, hogy tegye azokat semmissé, ártalmatlanná és hatástalanná és hogy elveszítsék minden energiájukat. Lásd, ahogy a sötét szertartások elhalványodnak, feloszlanak az Istennő Fényében és Szeretetében.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Nap Fényoszlopa kiterjed azoknak a Lélekcsillag csakrájába (20 cm-rel a fej fölött), akik részt vesznek ezekben a szertartásokban, összekapcsolja őket a Forrással és arra inspirálja őket, hogy szüntessék be ezeket a szertartásokat. Lásd, ahogy elkezdenek a Fényért dolgozni.

7. Mondj köszönetet az összes Istennőnek és Fénylénynek és érezz hálát azért, hogy mindez megtörténik.
Az Istennő békét akar és béke lesz!

Megjegyzések

  1. Legyen Béke,szeretet,☺Áldás a földre ,Áldás az emberiségre!☺A FÉNY GYŐZELME!!☺

    VálaszTörlés
  2. Fényességet ,békességet ,szeretet és Egységet erre a FÖLDRE és ISTENI MINÖSÉGET minden ember ,szívében és lelkében! Hála--Hála--Hála!! Áldás legyen velünk mindig és mindenhol!! A Fény győzelme !!

    VálaszTörlés
  3. Áldás, békesség, csak a fény győzhet. Hála, hála, hála. Térjetek a szívetekbe.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése