Friss hírek a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációkról

Nemrég új tüdőpestis járvány tört ki Afrikában. Ez az új betegség főleg Madagaszkáron ölt meg már több, mint 140 embert.

http://24.hu/kulfold/2017/11/14/kezelhetetlenne-valhat-a-madagaszkari-pestisjarvany/

Cobra megerősítette, hogy a járvány kitörése kapcsolódik az alábbi augusztusi cikkhez:

http://24.hu/tudomany/2017/08/16/pestises-bolhakat-talaltak-ket-amerikai-megyeben/

Ezenkívül 7,3-as erősségű földrengés volt Iránban és Irakban, ami komoly károkat okozott a térségben.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20171112-hatalmas-foldrenges-volt-irakban-es-iranban-sokan-a-romok-alatt-rekedtek.html

Hogy ezeken a területeken enyhítsük a körülményeket, valamint az olyan helyszíneken, mint pl. Puerto Rico, ahol még mindig folynak a Maria hurrikánt követő helyreállítási munkák, szeretnénk újra aktívvá tenni a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációt, téli időszámítás szerint 16:00 órától.

A meditáció instrukciói itt olvashatók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulási folyamatot a Föld és minden lakója számára.

Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó magjába és egy aranyló zöld fényt jelenítesz meg magad előtt, amint spirális alakban mozog körülötted, hogy így erősítsd meg a kapcsolatod Gaiaval.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy Élet Virága rácsot a Föld körül, melyet megvilágít a rózsaszín, szeretettel teli Istennői Fény, az AN fehér tüze, Mihály Arkangyal kék lángja, az Ibolyaláng és végül egy zöld és arany Fény.

6. Lásd világunk azon területeit - most és majd a jövőben -, melyeknek Fényre, Gyógyulásra és Szeretetre van szükségük, hogy telítődnek a Fénnyel és lásd egy Fénygömbben az ezeken a területeken élő embereket és élőlényeket.

7. Gondolatban jeleníts meg magad előtt mindenkit, akik szerte a világon lehorgonyozzák a Fényt, hogy segítenek a Fényerőknek hatalmas Fénysugarakat sugározni, hogy felerősítsék a Gyógyulást, a Szeretetet és a Fényt azokon a területeken, ahol szélsőséges időjárási viszonyok uralkodnak, ahol tektonikus lemezek mozdulnak el, ahol tüzek pusztítanak és veszélyes körülmények vannak.

8. Lélegezz hálatelten. Köszönd meg az Én Vagyok jelenlétednek, a Forrásnak, az Istennőknek világszerte, a Fényerőknek és minden Fénylénynek a segítséget.

Erről a meditációról itt találhatók háttér-információk:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/uj-altalanos-meditacio-termeszeti.html

Dolgozunk azon is, hogy egy különálló meditációt hozzunk létre a bolygó állatainak és növényeinek meggyógyítására. Ennek részleteit itt a blogon fogjuk közzétenni, amikor elkészül.


„A Szeretet a legnagyobb gyógyító erő a világon; semmi sem hatol mélyebbre, mint a Szeretet. Nemcsak a Testet gyógyítja meg, nemcsak az Elmét, hanem a Lelket is.” - Osho

Megjegyzések