Békemeditáció Újholdkor - 2017. november 18-án, szombaton, 15:30-kor

Nemrég felgyorsultak a világ eseményei azzal, hogy felszabadult a szíriai Abu Kamal városa, amit ezt követően az Iszlám Állam harcosai hirtelen visszafoglaltak. Mindez azt mutatja, hogy ha azt akarjuk, hogy civilizációnk belépjen a valódi globális béke arany korszakába, nem szabad meginognunk és folytatnunk kell egy békés világról szóló álmaink, szándékaink és vágyaink megvalósítását, amíg végül mindezek valósággá válnak.

http://magyaridok.hu/kulfold/dzsihadistak-visszafoglaltak-utolso-kelet-sziriai-fellegvarukat-2448331/


https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts


Azért, hogy ezt a végső célt megvalósítsuk, minden Újhold alkalmával Békemeditációt fogunk végezni magyar idő szerint 15:30-kor (téli időszámítás szerint).

Az Újhold az az időszak, amikor célkitűzéseket állítunk fel és elültetjük azt a magot, amit szeretnénk, ha kivirágozna Telihold idején. Vegyünk részt abban, hogy elhozzuk a végső fenntartható világbékét a bolygóra, további pusztító háborúk nélkül.

http://hu.ezo.tv/szepseg/holdhatasok-testre-es-lelekre.html

Az Újhold egy energetikai átjáró, ami lehetővé teszi számunkra, hogy belülről alapokat teremtsünk az új ciklusok számára, a spirituális és érzelmi újraindítás időszaka. Ez a Skorpió Újhold parancsoló és rendíthetetlen erővel érkezik és arra ösztönöz minket, hogy vegyük át az irányítást afölött, ami lehúz minket és változtassuk ragyogó, tündöklő arannyá.

Az első Békemeditációnkat a Skorpió Újholdkor, 2017. november 18-án, vasárnap fogjuk végezni 15:30-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/128894011110185/

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod és döntésed, hogy a Világbéke végső valósággá válik a bolygón.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig és hívd az összes Fénylény jelenlétét és segítségét e két Fényoszlopon belül.

4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy megvalósult a globális béke a bolygón, egy háborúk és konfliktusok nélküli helyzet.

Lásd magad előtt, hogy őrizetbe veszik a cabal vezetőit és bíróság elé állítják őket. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Világbékéről szóló nyilatkozatot átadják az ENSZ-nek, melyet világszerte minden ország aláírt, az emberiség történelmében először.

Lásd, ahogy Gaia emberei ünnepelik, hogy véget értek a háborúk és a konfliktusok.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy fizikai Rózsa Rendje csoportok alakulnak szerte a bolygón, együtt meditálnak és lehorgonyozzák az Istennő energiáját, és ezzel megmutatják az embereknek és inspirálják őket, hogy hogyan éljenek harmóniában, békében, elfogadásban, együttérzésben és szeretetben.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fénymunkások és Fényharcosok összegyűlnek és szerte a bolygón aktiválják a fizikai területeken lévő Istennő örvényeket.

Cobra Istennő Örvény technikáját is aktiválhatod, mivel ez egy nagyon erős Istennő Aktiváció. Az alábbi videóban 5:55 percnél található ez a technika:

https://youtu.be/gI46qgGZoHY?t=5m55s

Megjegyzések