Hálaadás

Miközben ezt írom, heves csaták zajlanak az Antarktiszon a Fényerők és a sötét erők között, épp akkor, amikor az emberek szerte a világon a Hálaadás napját ünneplik.

Ebből a nagyon különleges alkalomból szeretnék köszönetet mondani a Fényerőknek mindazért, amit Atlantisz bukása óta tettek. Az ő Isteni beavatkozásuk nélkül a Földön lévő emberek élete, ha csak nem maga a Föld bolygó, már rég elpusztult volna.

Szeretnék köszönetet mondani az Ellenállási Mozgalom női tagjainak is és a bolygón lévő minden csodálatos léleknek, akik telve vannak Istennő energiával mind Gaia belsejében, mind a felszínén, akik segítettek az átalakításban és a férfi és női energia közötti egyensúly megteremtésében a Földön.

Sok olyan Fénymunkás van, akikkel napi szinten nagyszerű kapcsolatban vagyok. Fáradhatatlanul dolgoznak a blogon megjelenő meditációk terjesztésében különféle módokon. Az alábbi lista csak néhányukat tartalmazza, akiknek szeretnék nyilvánosan köszönetet mondani:

- A WLMM csapat magja, mindannyiótokkal nagyszerű együtt dolgozni
- A WLMM fordítói csapata - nem tudnám egyedül megcsinálni a fordításokat
- Mindenki, aki új meditációs ötletekkel látott el minket
- Smaly7, Arbre, Jonathan Carty, a Fénymunkás közösség legjobb videó készítői
- Nova Boscotti és Untwine, akik segítettek spirituális fejlődésemben
- Ada Shaw, aki segít a meditációk terjesztésében a PFC közösségénél
- Helyi PFC csoportok, akik Fénymunkát végeznek az egyes országokban
- Matt Dowie a COEO-nál, Ana, Teasy és a Discord admin csapata, akik nagyszerű felületeket hoznak létre, hogy az emberek együtt meditálhassanak

Természetesen számtalan olyan ember van, akik meditációjukkal és Cintamani küldetésükkel hozzájárulnak a Fényhez és mindenki, akik napi szinten segítenek a bolygó felszabadításában. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ezek bármelyikét megtette. Minden hozzájárulás segíteni fog az Eseményhez vezető folyamatban.

Nem rég útjára indítottuk a WLMM pénzalapot, hogy segítsük a pénzügyileg rászoruló Fénymunkásokat. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki felajánlotta adományát.

Végül szeretnék köszönetet mondani Cobrának, hogy segített nekem felébredni a valóságra és lehetőséget adott arra, hogy létrehozzam ezt a blogot, amivel fontos szolgálatot teljesítek minden Fénymunkás számára szerte a világon.

Együtt el fogjuk érni a végső Győzelmet.A Fény győzelme!

UI: Köszönöm mindenkinek, aki eddig elolvasta és nem aludt el.

Megjegyzések