Meditáció a Holdfogyatkozás maximumának pillanatában ~ július 5. 6:29

Július 5-én vasárnap penumbrális (félárnyékos) Holdfogyatkozás lesz. Ez a Holdfogyatkozás Észak- és Dél-Amerikában, a Csendes-óceán keleti részén, az Atlanti-óceán nyugati részén és Nyugat-Afrika szélén lesz látható.

Penumbrális (félárnyékos) Holdfogyatkozás ~ július 5. 6:29


Asztrológia értelemben Holdfogyatkozás esetén a legfontosabb planetáris hatás a Merkúrtól és az Uránusztól érkezik és pozitív a jelentése. Pozitív változások várhatóak, új felfedezések, izgalmas hírek és újdonságok.


Fel szeretnénk használni ezt a lehetőséget arra, hogy meditációt végezzünk július 5-én vasárnap reggel 6:29-kor a Holdfogyatkozás maximumának pillanatában. 

Világóra:


A meditáció időpontja az időzónádra vonatkozóan:


Az erre a meditációra létrehozott Facebook esemény:


Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki az a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld és lakói számára.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Gondolatban jelenítsd meg, hogy az Ibolyaláng megtisztít minden embert a Föld felszínén, felszabadítja őket minden programozás, kontroll és elnyomás alól. Lásd ahogy minden negatív viselkedést és a sötét erők minden elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből, minden implantátum, melyet a felszíni lakosságba helyeztek, teljesen feloszlik.

6. Jelenítsd meg gondolatban, hogy minden fizikai Rózsa Rendje csoport, a Fényharcosok és a Fénymunkások az egész bolygón harmóniában dolgoznak együtt a bolygó felszabadításáért.

7. Jelenítsd meg gondolatban, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.

A Fény győzelme!

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozz minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Koronavírus vége meditáció négy óránként


Meditáció a koronavírus megállításáért az egész bolygón 4 óránként


Meditáció minden négy órában a koronavírus kitörésének megállításáért Olaszországban


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges


Sürgősségi Meditáció 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint)


Istennő Meditáció 16:30-kor (nyári időszámítás szerint)


Koronavírus vége meditáció 17:00 (nyári időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 17:15-kor (nyári időszámítás szerint)


Buddhikus Oszlop Meditáció 17:30-kor (nyári időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:
 
Adományok a Szeretjük a Tömegmeditációkat Alapnak / We Love Mass Meditation Fund

A We Love Mass Meditation Fund sürgős pénzügyi támogatást nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg az egyszeri, vagy rendszeres felajánlásotokat:


We Love Mass Meditation Healing Group / Szeretjük a Tömegmeditációkat Gyógyító Csoportról

Szeretettel várunk a gyógyító csoportunkba ha gyógyítást szeretnél kérni a gyógyítóinktól világszerte, és keresünk képzett gyógyítókat is, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz és segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.


Megjegyzések