Aktuális hírek a meditációkról

Itt találhatók az aktív meditációinkkal és a bloggal kapcsolatos legújabb fejlesztések:

Meditáció a természeti és ember okozta katasztrófák enyhítésére (Korábban - Meditáció a természeti katasztrófák enyhítésére) MAGYAR IDŐ SZERINT 17:00 ÓRÁTÓL

Először is, változás történt a meditáció elnevezésében "természeti katasztrófák" helyett "természeti és mesterségesen előidézett katasztrófákra". Ezzel elismerjük azt, hogy bár néhány időjárási esemény kezdetben csupán természeti, de a legtöbb esetben a cabal manipulálja őket.
Például bizonyítékok vannak arra, hogy valami furcsa történt a kaliforniai erdőtüzek közben.

http://www.theeventchronicle.com/study/strange-things-california-fires/

Viszont a meditációnk kétségkívül segített minimálisra csökkenteni az Egyesült Királyságban és Írországban az Ophelia hurrikán hatásait. Annak ellenére, hogy a fősodratú média megpróbálta úgy lefesteni az Ophelia hurrikánt, mint az elmúlt 30 év legsúlyosabb viharát, amivel Nagy-Britannia szembenézett, viszont a tényleges kár viszonylag jelentéktelen.

Azt is jó látni, hogy még az átlaglakosság is szembeszáll a fősodratú médiával a "félrevezető" beszámolóik miatt, mint ami az alábbi linkben is olvasható:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/storm-ophelia-latest-news-hurricane-town-foam-weather-water-flooding-cleveleys-lancashire-a8004911.html


Azonban egy újabb vihar, a Brian, várhatóan a hétvégén éri el az Egyesült Királyságot, ami valószínűleg több kárt fog okozni, mint az Ophelia.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/19/uk-weather-flood-warning-big-waves-strong-winds-batter-britain/

Van egy újabb tájfun is, a Lan, ami a jövő hét végén fogja elérni Japánt.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lan-to-strengthen-into-dangerous-typhoon-approach-japan-this-weekend/70003024

Az AccuWeather jelentése szerint lehetséges, hogy a Lan tájfun 4-es kategóriájú viharrá alakul helyi idő szerint vagy péntek este vagy szombaton.


Érdekes módon, következő hétvégén választás lesz a japán alsóházban is.

https://english.kyodonews.net/news/2017/10/ef73b8ec34ae-campaigning-begins-for-oct-22-lower-house-election.html

Megvan a lehetősége annak, hogy a japán miniszterelnök, Shinzo Abe lemond, ha elveszíti ezt a választást, ahogy arról Benjamin Fulford is beszámolt egyik jelentésében.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/10/hirtelen-az-mi6-moszad-cia-az-nsa.html

Szóval nagy valószínűség szerint, a cabal arra használná fel ezt a tájfunt, hogy csökkentsék azoknak az embereknek a számát, akik elmennek szavazni, és akkor tudnák manipulálni a választást, mint ahogy azt a múltban is megtették.

https://geopolitics.co/2015/05/10/japan-pm-shinzo-abe-charged-for-election-rigging-the-high-court/#more-26366

Ezért a Brian vihart és a Lan tájfunt is bele fogjuk venni a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófákért folytatott meditációba, valamint arra is fókuszálunk, hogy a japán választást meg tudják tartani a cabal manipulálása nélkül és hogy minden szavazó őszintén ki tudja fejezni szabad akaratát.

Számos jelentés érkezik arról is, hogy tömegesen pusztulnak el az állatok szerte a bolygón.

http://strangesounds.org/2017/10/massive-die-offs-around-the-world-103-whales-in-brazil-multiple-thousands-of-fish-in-uruguay-paraguay-india-and-thailand.html

Jelenleg ezen esetek legtöbbjének oka tisztázatlan.

Kérjük, ha vezettetést érzetek, ezt is vegyétek bele a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett napi meditációba.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/uj-altalanos-meditacio-termeszeti.html

Meditáció Sheldan Nidle-ért

Továbbá kérjük, ha vezettetést éreztek, vizualizáljátok kb. 5-10 percig, magyar idő szerint 19:00 órától, hogy Sheldan Nidle-t egy rózsaszín tojás veszi körül, ami tele van Szeretetenergiával. Ezzel segíthetünk neki felépülni nem régen történt műtétjéből.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-sheldan-nidle-ert.html

We Love Mass Meditation Fórum

Hogy pozitív dologgal zárjuk ezt az összefoglalót, örömmel jelentem be, hogy elindult a "We Love Mass Meditation Fórum".

http://welovemassmeditation.elementfx.com/home/welovem3/public_html/


Ennek a fórumnak az az elsődleges célja, hogy mindenki új ötletekkel tudjon szolgálni, melyeket belevehetünk a jelenlegi vagy a jövőbeli meditációkba. Van egy olyan felülete is, ahol megoszthatók mind helyi, mind globális hírek, melyekről tudnunk kellene és egy olyan felület is, ahol az emberek gyógyítást kérhetnek.

Pillanatnyilag a fórum aránylag még új. A jövőben még több funkció lesz hozzáadva. Nyugodtan tegyetek bármilyen javaslatot arra vonatkozóan, hogy hogy tehetnénk jobbá az oldalt a Fénymunkás közösség számára.

Megjegyzések

 1. Szeretettel mindenkinek! Nagyon jó lenne ha minél több élő előadást tartanának a spirituális tanítók,szerte a világba hogy felhívják az emberek figyelmét a meditációk fontosságára és arra hogy egészségesen táplálkozzanak,őstermelőktől vásároljanak élelmiszert na piacokon,mert azt nem tudják manipulálni azok akiknek ez az érdeke.Minél több fény legyen bennünk azáltal hogy megtisztítjuk a szervezetünket a szennyezett élelmiszerektől.Kizárjuk a festékanyagokat,színezőket,ízfokozókat,és különféle mérgeket,amivel szándékosan mérgezik az embereket.Éljünk egészségesen ez a célunk AKI ERRE VEZETTETÉST ÉREZ FIGYELJÜNK ERRE FONTOS!!A FÉNY GYŐZELME ,ÁLDÁS!☺

  VálaszTörlés
 2. Kedveseim! Szeretettel javasolom Cobra magyarországi csoportjával is egyeztetni a meditációs időpontokat, így nem kellene azon gondolkodni, melyikhez csatlakozzunk.
  A cél amúgy is közös.
  Feltesszük a honlapomra az oldalatok elérhetőségét:
  http://meszli.uw.hu/imed/md00.html
  Véleményem szerint fontos volna a negatív plazmaentitásokra is rámeditálni. Itt olvasható: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/


  Fény-öleléssel:
  meszli

  VálaszTörlés
 3. Kedveseim! Szeretettel javasolom Cobra magyarországi csoportjával is egyeztetni a meditációs időpontokat, így nem kellene azon gondolkodni, melyikhez csatlakozzunk.
  A cél amúgy is közös.
  Feltesszük a honlapomra az oldalatok elérhetőségét:
  http://meszli.uw.hu/imed/md00.html
  Véleményem szerint fontos volna a negatív plazmaentitásokra is rámeditálni. Itt olvasható: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/


  Fény-öleléssel:
  Mariann

  VálaszTörlés
 4. Kedveseim! Szeretettel javasolom Cobra magyarországi csoportjával is egyeztetni a meditációs időpontokat, így nem kellene azon gondolkodni, melyikhez csatlakozzunk.
  A cél amúgy is közös.
  Feltesszük a honlapomra az oldalatok elérhetőségét:
  http://meszli.uw.hu/imed/md00.html
  Véleményem szerint fontos volna a negatív plazmaentitásokra is rámeditálni. Itt olvasható: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/


  Fény-öleléssel:
  meszli

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése