Meditáció Katalóniáért - frissítés

Október 1-jén, vasárnap, Katalóniában a szavazók többsége úgy döntött, hogy függetlenséget akarnak Spanyolországtól, a spanyol rendőri erők közbelépése ellenére, akik be akarták zárni a szavazóhelyiségeket.


A spanyol kormány azonban elutasítja az eredményt, mert szerintük a népszavazás illegális volt.

Katalóniában sokan megfenyegetik a spanyol erőket és távozásra kényszerítik őket. A gyűlölet mindkét oldalon kezd egyre agresszívabbá válni és sokan vérfürdőt akarnak. Az emberek elkezdték kivenni a pénzüket a bankból és üzemanyaggal feltölteni járműveiket. Arról is szó esett, hogy lezárják a kikötőket és az utakat, sőt a reptereket is.

Eközben Fülöp király nyilvános televíziós beszédet fog mondani a spanyol emberekhez, miután több ezer dühös katalán ember vonult végig az utcákon, hogy a függetlenségi népszavazáskor elkövetett rendőri erőszak ellen tiltakozzanak. A nyilatkozat nagy valószínűséggel október 4-én, szerdán reggel fog elhangozni.

http://www.express.co.uk/news/world/861727/Spain-Catalonia-update-crisis-independence-referendum-latest-news-Barcelona-live

https://www.theguardian.com/world/2017/oct/02/catalan-government-emergency-meeting-spain-independence

Ezért folytatjuk a Katalóniáért végzett meditációnkat, hogy biztosítsuk, hogy békés megoldást találjanak a megbeszélés során.

A meditációt naponta, magyar idő szerint 18:30-kor végezzük október 12-ig, a spanyolok nemzeti ünnepéig.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a spanyolországi helyzetre, elsősorban Katalóniára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fénysugarat, amely a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött) kiáramlik az összes meditációt végző ember Lélekcsillag csakrájába.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a kollektív Fénysugár átterjed a Föld energiarácsába, eléri Spanyolországot, és összekapcsolódik az ottani helyzetben érintett emberek Lélekcsillag csakrájával, harmóniát teremt bennük és arra inspirálja őket, hogy békés megoldást találjanak.

Az is nagyon fontos, hogy a spanyolországi emberek tudatában legyenek annak, hogy támogatni fogjuk őket ezzel a meditációval, hogy fogadják azt a Fényenergiát, amit kiküldünk és meg tudja könnyíteni a helyzetet.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Érdekes megjegyezni, hogy Katalónia előző függetlenségi mozgalma is október körül történt, 1934-ben.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Events_of_October_the_6th

Megjegyzések