Új meditáció Katalóniáért

Az október 1-jei katalóniai népszavazás óta a spanyol központi kormányzat számos ellenséges intézkedést hozott a katalán kormány ellen.

https://www.theguardian.com/world/2017/oct/18/spain-direct-rule-catalonia-deadline-direct-rulehttp://hvg.hu/vilag/20171027_madrid_katalonia

Azután, hogy a spanyol kormány pénteken aktiválni akarja az alkotmány 155-ös cikkét, a katalán parlament lépéseket tett a függetlenségi szavazásra és függetlenségi indítványt nyújtottak be 70 igen, 10 nem és 2 érvénytelen szavazólappal.

https://www.rt.com/news/407956-catalan-parliament-votes-independence/
http://24.hu/kulfold/2017/10/27/megszavazta-katalonia-fuggetlenseget-a-katalan-parlament/

A szavazás ünnepléshez vezetett a több ezer függetlenséget támogató ember között, akik Barcelona, a térség fővárosának utcáin ujjongtak.


Jelenleg a spanyol szenátus 214 igen szavazattal fogadja el a 155-os cikk alkalmazhatóságát, ami a kamara 83%-át teszi ki.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5023203/Catalonia-explode-violence-Madrid-imposes-rule.html

Ezért folytatni fogjuk a Katalóniáért végzett meditációnkat, hogy segítsünk békés körülményeket teremteni, hogy sor kerülhessen a két oldal között folyó tárgyalásokra és hogy megteremtődhessen a Katalónia függetlenségére vonatkozó legjobb eredmény.

Ezt a meditációt minden nap magyar idő szerint 16:30-kor fogjuk végezni a helyzet javulásáig és amíg mindkét fél békés megoldásra jut.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/139835079989900

Kérjük, ne feledjétek, hogy az európai országokban véget ér a nyári időszámítás a hétvégén. Ezzel megváltozik a meditáció időpontja.

Instrukciók: (A meditáció javasolt időtartama 15 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével békét és gyógyulást hozz a spanyolországi helyzetre, főleg Katalóniára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fénysugarat, amely a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött) kiáramlik az összes meditációt végző ember Lélekcsillag csakrájába.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a kollektív Fénysugár átterjed a Föld energiarácsába, eléri Spanyolországot, és összekapcsolódik az ottani helyzetben érintett emberek Lélekcsillag csakrájával, harmóniát teremt bennük és arra inspirálja őket, hogy békés megoldást találjanak.

Az is nagyon fontos, hogy a spanyolországi emberek tudatában legyenek annak, hogy támogatni fogjuk őket ezzel a meditációval, hogy fogadják azt a Fényenergiát, amit kiküldünk és meg tudja könnyíteni a helyzetet.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Hivatkozás:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-kataloniaert-frissites.html

Megjegyzések