Felkérés sürgős meditációra a fekete riasztás miatt

FRISSÍTÉS – NOVEMBER 25:

A meditáció időpontja 16:00 órára változik, azért, hogy minél több Ázsiában élő Fénymunkás tudjon csatlakozni. További információk itt találhatók.FRISSÍTÉS: Ezt a meditációt téli időszámítás szerint minden nap 17:00-kor végezzük, kivéve vasárnap, amikor 17:30-kor.

FRISSÍTÉS 2017. november 4: Ezt a meditációt immár "Riasztás Meditációnak" hívjuk.

A fekete riasztás és a számos biztonsági megsértés miatt kialakult sürgős helyzet miatt segíteni fogunk a Fényerőknek az Egység meditációval, amíg a riasztás alacsonyabb fokozatra csökken.

Ezt a meditációt naponta, magyar idő szerint 18:00 órakor fogjuk végezni.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.

Az Istennő egységet akar és egység lesz!

Hivatkozás:


Megjegyzések