Friss hírek a Fekete Riasztás Meditációról

A sürgős Fekete Riasztás Meditációra való felkérés óta Cobra számos új kódolt üzenetet jelentetett meg, ami az Ellenállási Mozgalomnak szól. A legújabb üzenet alább látható:http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/alert-status-report.html

Az új helyzetjelentés pedig itt olvasható:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

Azonban a Fényerők azt kérték, hogy folytassuk minden nap 18:00 órakor a Fekete Riasztás Meditációt.

Azoknak, akik számára új ez a meditáció, elmondjuk, hogy a meditáció alapja az az Egység Meditáció, amit az augusztusi Napfogyatkozásra hozott létre Cobra és Corey Goode, ami a planetáris felszabadításért végzett egyik legsikeresebb tömegmeditáció volt.

A meditációhoz készült videó itt látható:
https://www.youtube.com/watch?v=eIHbNBDODio&t=3s


A meditáció vezetett változata itt hallható:A meditáció instrukciói itt olvashatók, a fogyatkozó Napra való utalás nélkül:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt látható:

https://www.facebook.com/events/844032265767888

Mivel a Heti Felemelkedés Meditáció is 18:00 órakor kezdődik vasárnaponként, azok, akik vezettetést éreznek, közvetlenül a Felemelkedés Meditáció után, 18:30-kor elvégezhetik az Egység Meditációt.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/terjesszetek-heti-felemelkedes-meditacio.html

Hivatkozások:

Ellenállási Mozgalom

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom

Felkérés sürgős meditációra a fekete riasztás miatt

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/felkeres-surgos-meditaciora-fekete.html

Beszámoló az Egység meditációról

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/08/beszamolo-az-egyseg-meditaciorol.html

Megjegyzések

Megjegyzés küldése