Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció (Recreating Balance – 2017. 10. 23.)

Egy kitűnő meditációt olvashattok lentebb, amit a barátunk, Untwine javasolt és a célja, hogy elválasszuk Gaiat (a Földet) a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.

Untwine javaslatára csoportosan fogjuk végezni ezt a meditációt hetente egyszer, vasárnaponként, magyar idő szerint 17:45-kor (téli időszámítás szerint 16:45-kor) a heti Felemelkedés Meditáció előtt.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/1761214340566939/

Hivatkozás: http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html
Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html
---------------------------------------------------------

Egy lenyűgöző cikket jelentetek itt meg, amit két kedves barátom írt:
-------------------------

Október 12.-i bejegyzésében Cobra hivatkozott a Tudatosság elleni Háborúról szóló cikkre:


Az alábbi kérdést tették fel a cikkben: hogyan nyerjük meg ezt a háborút? Harcolunk az arkhónok ellen, ahogy azt az ősi gnosztikusok tették: tudással, bölcsességgel és elválasztódással.

Annak érdekében, hogy megértsük, milyen módszerek léteznek Gaia Yaldabaothtól való elválasztására, megkérdezték Cobrától, hogy Phyllis Krystal kötelékek elvágására szolgáló nyolcas meditációja felhasználható-e. Cobra válaszolt és egy kitűnő ötletet adott!

Cobra azt is javasolta, hogy a két plazma féregszerű parazitát és a Yaldabaoth entitást is vegyük bele. Ezek itt vannak megemlítve:


Ez a meditáció egyénileg és csoportban is végezhető. Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt. A csoportos meditációt vasárnap magyar idő szerint 17:45-kor (téli időszámítás szerint 16:45-kor) fogjuk végezni a Heti Felemelkedés Meditáció előtt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció:


Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.

Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd azt a folyamatot, hogy elválasztod Gaiat a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.


Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt.

A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.


Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön.Töltsd meg mindkét kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el. A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást.

Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.

Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Gaia körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva. Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék fény körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.

Ahogy a fény egyre áramlik, érezd Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve.

Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört, megszabadítva Gaiat a Yaldabaothtól és a plazma parazitáktól. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.


A Fény győzelme!

Link a Kötelékek elvágása a nyolcas technikával c. cikkhez


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Az egész meditáció kb. 4 percig tart. Íme néhány kulcsfontosságú dolog, ami még hatékonyabbá teszi a meditációt:

1) Tartsuk a meditáció minden elemét (Gaiat, Yaladabaothot/parazitákat és a kék fényt) a talajon.

2) Tartsunk fenn egy egészséges neonkék fényt a nyolcas alakzat körül.


Írta: Sonja és Sequoia


Megjegyzések