Új meditáció a toplet bombák és a plazma parazita eltávolítására, minden nap magyar idő szerint 16:00 órakor

FRISSÍTÉS: Téli időszámítás szerint 15:00 órakor végezzük ezt a meditációt.

A szeptember végi "Rövid helyzetjelentésben" Cobra említést tett arról, hogy számos parazita (plazma entitás) található a plazma síkon. Egészen a közelmúltig a Yaldabaoth entitás belsejében rejtőzködtek, de egyre aktívabbá váltak, ahogy a Yaldabaoth entitás egyre gyengébb.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/09/rovid-helyzetjelentes.htmlValamint a legutóbbi "Helyzetjelentésben" Cobra említést tett arról, hogy a Föld felszínének közelében lévő parazita plazmoidokat elég mértékben eltávolították ahhoz, hogy lehetővé váljon, hogy 1995 óta először, bizonyos számú Plejádi flotta újra visszatérhessen a holdpálya alatti térbe.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/helyzetjelentes.html

Az is jó hír, hogy a chimera csoport egy jelentős részét eltávolították múlt héten a bolygóról.

Nem rég, augusztusban Cobra közölte az Egység Meditációról szóló beszámolójában, hogy a chimera csoport még megmaradt mintegy 80 tagja közül az első csoport elhagyta Long Island-et és átköltöztek Észak-Virginiába, a DARPA új székhelyére, egy másik csoport pedig Coloradoba, a Peterson légitámaszpontra költözött. Az utolsó csoport a Long Island-en lévő Cold Spring Harbor Laboratórium alatt lévő klónozó létesítményben tartózkodik.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/08/beszamolo-az-egyseg-meditaciorol.htmlDavid Wilcock legutóbbi, las vegasi lövöldözésről szóló cikkében, kitűnően összefoglalja, hogy mi is történt valójában azon az estén és hogy az állítólagos "magányos" fegyveres hogy kötődik a Lockheed Martin vállalathoz. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Lockheed)

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

Azt állítja, hogy:

"... a Lockheed Martin sok szempontból a legnagyobb és legtitokzatosabb black ops katonai védelmi vállalat."

Ezért, hogy segítsünk a Fényerőknek mostantól véglegesen a Holdpálya alatti térben maradni, és eltávolítani a megmaradt chimera tagokat és a birtokukban lévő egzotikus fegyvereket, új meditációt javaslunk, amit minden nap magyar idő szerint 16:00 órakor fogunk végezni.

Ez fogja felváltani a "Long Island-ért és a Yaldabaoth entitás eltávolításáért végzett Ibolyaláng meditációt", amit eddig 16:00 órakor végeztünk és a jelenlegi "Napi meditácót a toplet bombák eltávolítására", melyet a Spear of Light oldalon Sword által javasolt időpontban, minden nap 17:00 órakor végeztünk.

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/09/napi-meditacio-toplet-bombak.html

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/135466873766250

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely gyógyulást hoz a Föld és minden lakója számára és eltávolít minden egzotikus fegyvert a plazma síkon, hogy beinduljon az Esemény.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az AN csillagkapun, mely az Orion öv központi csillagában helyezkedik el, majd áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Majd fel az AN csillagkapu felé és végül kapcsolódik a Galaktikus Központtal és a Forrással.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Ibolyalángot, amely megtisztítja az utolsó megmaradt chimera erődítményeket a DARPA-nál, Észak-Virginiában; a Peterson légitámaszponton, Coloradoban és a Cold Spring Harbor Laboratóriumban Long Island-en, valamint a Lockheed vállalatot és minden leányvállalatát - beleértve az energiamezőjüket a plazma, éteri és asztrál síkokon.

Majd lásd, hogy ez az Ibolyaláng kiterjed az egész bolygón és megtisztítja az energiamezőjét a plazma, éteri és asztrál síkokon.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez az Ibolyaláng kiterjed a bolygón túl és eltünteti a még meglévő Yaldabaoth entitást és az összes többi plazma parazita entitást.

6. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Fénye kiárad a Forrás és a Föld között lévő Fényoszlopból és eltávolítja a még meglévő toplet bombákat a plazma síkon. Ha akarod, kérd fel Metatron Arkangyalt, hogy segítsen ebben a tisztítási folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy eltávolították és feloszlatták az összes toplet bombát.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Fénye szétterjed az egész Naprendszerben és megtisztít minden anomáliát, Egységet hoz és lehorgonyozza a Forrás Fényét, hogy könnyedén megnyilvánuljon a Földön és véget vessen a karanténnak.

8. Lásd gondolatban magad előtt, hogy eltávolítják a Yaldabaoth-ot és az összes plazma entitást és hogy nem tapadnak többé a Földhöz.

9. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a bolygó felszabadult a plazma anomália mindenféle befolyása alól és érezd, ahogy a plazma, éteri és asztrál síkok egyre könnyedebbek és fényesebbek, míg végül minden sötétség eltűnik, ahogy a Forrás Fénye teljesen lehorgonyozódik.


A Fény győzelme!

Megjegyzések