Friss hírek az adományozással kapcsolatban

Nagyon szépen köszönjük az eddig beérkező adományokat!

Csupán néhány nap alatt már 606,77 GBP-t kaptunk különféle pénznemekben.


A nyolcas szám az alábbiak rezgésével rezonál együtt: tekintély és személyes hatalom, önbizalom, vezetői képesség, magabiztosság, belső erő, professzionalizmus és szakértelem, vezetés, anyagi szabadság, siker, jó ítélőképesség, pénz, pénzügyek, gazdagság, bőség megteremtése, bőség és jólét.


Azt tervezzük, hogy megvárjuk, hogy beérkezzen több, mint 1.000 GBP mielőtt jelentkezni lehet erre a pénzalapra, mert a lehető legtöbbet szeretnénk összegyűjteni ahhoz, hogy segíteni tudjunk az embereknek.

Ami a jelentkezést illeti, egy egyszerű jelentkezési lapot kell majd kitölteni. A formulán a jelentkezőnek néhány bekezdésben nyilatkoznia kell arról, hogy miért van szüksége a támogatásunkra. A jelentkezési lapot ezen a blogon fogjuk megjelentetni, amikor elkészül.

Köszönjük a segítséged annak fényében, hogy a planetáris felszabadításért dolgozol.

Kérjük, feltétlenül tartsátok meg azt a szándékotokat, hogy a bőség életetek minden területén áramoljon felétek minden egyes pillanatban. Amint a bőség portáljává válsz a bolygó felszínén, azonnal megemeled minden körülötted lévő ember rezgését, mivel ez aktiválja azt, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy planetáris szinten bőségben részesüljön.

Az alábbi mantra segíthet a bőséget aktiválni életedben:

"Méltó VAGYOK rá, hogy kapjak és a bőség portálja VAGYOK életem minden területén és megtartom ezt a szándékot mindenki számára körülöttem."

Varázslatként működik, ha háromszor elmondunk egy mantrát.


További információért az adománykéréssel kapcsolatban, kérjük látogasd meg az alábbi oldalt:

Megjegyzések