Békemeditáció Ecuadorért naponta 3:00 órakor

Ecuadorban jelenleg szükségállapot van az október 3-án kirobbant országos sztrájk miatt.

https://www.theguardian.com/world/video/2019/oct/04/ecuador-declares-state-of-emergency-over-fuel-price-protests-video

Országszerte kiterjedtek és elhatalmasodtak azok a tüntetések, melyek a kormány múlt héten bejelentett szigorú gazdasági intézkedéseinek elutasítása miatt kezdődtek. Órákkal a sztrájk kezdete után a kormány szükségállapotot hirdetett ki, alkotmányon kívüli jogaival lehetővé téve a letartóztatásokat, valamint a korai adóbeszedést és hogy székhelyét bárhova áthelyezheti és cenzúrázhatja az információáramlást. A szükségállapotot 60 napra lett kihirdetve.
A főbb médiákban már cenzúrázták az információkat, de a közösségi médiáknak köszönhetően az emberek kommunikálnak egymással és tudnak informálódni.


Márciusban Ecuador megállapodást írt alá, hogy három évre 4,2 milliárd dollárt kölcsönöz az IMF-től, feltéve, hogy a kormány betartja a megállapodásban meghatározott gazdasági programot. A program az ország nemzeti költségvetésének óriási szigorítását követeli meg.

Ez magában foglalja a közszférában dolgozó alkalmazottak tízezreinek elbocsátását, a szegényekre aránytalanul magas adók kivetését és a közberuházások csökkentését. A földgáz-támogatás megszüntetése több mint kétszeresére emelte a dízel és a benzin árát, miközben a fizetések változatlanok maradtak.

Különböző csoportok bejelentették, hogy folytatni fogják a tüntetéseket az egész országban Lenín Moreno elnök megszorító intézkedései ellen, amiket ezen a héten hajtanak végre a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) márciusban kötött hitelmegállapodás feltételeként.

https://www.telesurenglish.net/news/Ecuador-Transport-Unions-Declare-Strike-Over-Others-Continue--20191004-0010.html


A tüntetések során a Nemzeti Rendőrség önkényesen megvert sok őslakos tüntetőt. Október 4-ig, péntekig 350 polgárt tartóztattak le a tüntetéseken való részvétel miatt.

https://www.telesurenglish.net/news/Madness-is-Over-Ecuadors-President-Moreno-Warns-Protesters-20191004-0003.html

A folyamatos tüntetések az élelmiszer, üzemanyag és egyéb áruk szállítását az ország egész területén érintik. Majd október 7-én, hétfőn Lenín Moreno elnök kormánya székhelyét a fővárosból, Quitóból a tüntetések közepette Guayaquil tengerparti városába költöztette.

https://www.nytimes.com/2019/10/08/world/americas/ecuador-protests-president.html

Mivel azonban a kormány elutasította az üzemanyagár-támogatásokat, a tüntetések valószínűleg folytatódni fognak.

A CONAIE, amely az őslakosok szervezete, békés demonstrációt szervez október 9-én, szerdán. Várhatóan mintegy 20.000 ember fog részt venni ezen a tüntetésen. Lehetséges azonban, hogy olyan emberek fognak beszivárogni ebbe a demonstrációba, akiknek a céljuk az, hogy erőszakot szítsanak.

A fenti okokból kifolyólag javaslunk egy békemeditációt, hogy segítsük az Ecuadorban kialakult helyzet harmonizálását és békés megoldását.

A békemeditációt naponta hajnal 3:00-kor fogjuk végezni. Ez az időpont azért lett kiválasztva, hogy Ecuadorban minél többen tudjanak csatlakozni ehhez a meditációhoz.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2388921511427255/

A meditáció vezetett változata itt hallható:

Figyelem: ezt a békemeditációt eredetileg az iráni konfliktus harmonizálására készítettük.

Egyszerűen koncentráljatok Ecuadorra és a meditáció instrukciójának 2. lépésben kicserélhetitek az "Iránban kialakult helyzetet" "az Ecuadorban kialakult helyzetre", valamint a 4. és 5. lépésben az "iráni konfliktust" "az ecuadori kormány és az ott élő emberek közötti konfliktusra".

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol az Ecuadorban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az ecuadori kormány és az ott élő emberek közötti konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami az ecuadori kormány és az ott élő emberek közötti konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át a kialakult helyzetekbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések