Új Sürgősségi Meditáció - fókuszban a Bualoi szupertájfun

Kevesebb, mint két héttel azután, hogy a Hagibis szupertájfun több mint 1 méternyi esőt zúdított Japánra és megdöntötte az ország csapadékrekordját, a szigetországban újra áradásokra van kilátás. Nem egy, hanem potenciálisan két csapadékrendszer van hatással a régióra, széllökésekkel, földcsuszamlásokkal és veszélyes árvizekkel.


Először is a Neoguri tájfun, ami korábban 2-es kategóriájú tájfun volt, mintegy 150 km/h-s szelekkel, jelenleg Japán déli partjainál tombol. A vihart a Japán Meteorológiai Intézet extratrópusi ciklonná minősítette vissza.

Ennek ellenére a Neoguri tájfun továbbra is veszélyt jelenthet. A Tájfunfigyelmeztető Központ becslései szerint a tájfun középpontjánál mintegy 70 km/h-s szelek vannak és a Weather.com szerint már 7–17 cm esőt hozott Japán déli részére.A másik a Bualoi szupertájfun, amely áthaladt az északi Marianna-szigeteken és Saipan szigetétől északra tartott. Október 21. és 23. között 4-es kategóriájú volt az erőssége, és jelenleg Iwo Jima szigete felé tart. A kis szigetet várhatóan október 23-án, 16:00 és 18:00 óra között fogja közvetlenül elérni ez az erős tájfun és valószínűleg földcsuszamlásokat fog okozni.


Szerencsére Japán valószínűleg meg fog menekülni a Bualoi szupertájfuntól, mivel várhatóan észak, majd észak-kelet felé fog fordulni, mivel bele fog ütközni abba az áramlatba, ami majd legyengíti a hidegebb vizek és fokozatosan növekvő szélnyírások miatt. Jelenleg a tájfun 2-es kategóriájúvá gyengült, ám a viharos hullámok és az erős szelek miatt továbbra is jelentős károkat okozhat a partokon.

Ezenkívül várhatóan a Neoguri tájfun maradványai heves esőzéseket fognak hozni Japán szerte, ami akadályozhatja a Hagibis utáni helyreállítást.Ezért javasoljuk, hogy vegyétek bele a Neoguri extratrópusi ciklont és a Bualoi szupertájfunt a naponta 15:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációba, amíg mindkettő teljesen feloszlik. Vizualizáljátok, hogy egy puha rózsaszín Fény feloszlatja mind a Neoguri extratrópusi ciklont és a Bualoi szupertájfunt és ártalmatlanná teszi őket. Vizualizáljátok, hogy ez a puha rózsaszín Fény megvéd minden embert és javaikat a tájfun pályáján.

A meditáció instrukciói itt találhatók:

A meditáció vezetett változata itt hallható:

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések