Sürgős! Békemeditáció Szíriáért és az India és Pakisztán között kialakult konfliktusért naponta 18:45-kor

Új fejlemények vannak az India és Pakisztán, valamint a Szíria és Törökország között kialakult szituációkban.

2019 februárjában öngyilkos merénylet történt Kasmírban az indiai rendőrségi csapatok ellen. Gyorsan felerősödött a feszültség a nukleáris fegyverekkel rendelkező India és a szomszédos Pakisztán között, miután a két ország között történt légi harcot követően mindkét nemzet repülőgépük megsemmisüléséről számolt be. Meditációt szerveztünk a szituáció harmonizálására.


Augusztus 5-én India visszavonta Dzsammu és Kasmír államok fölötti autonómiai státuszát. Az indiai kormány kijárási tilalmat is elrendelt és mintegy 4.000 embert őrizetbe vettek - ügyvédeket és újságírókat is beleértve.

Most Pakisztán azzal fenyegeti Indiát, hogy a két ősellenség között egy apró konfliktus is nukleáris háborút indíthat be, ami több százmillió ember halálát okozná.

https://www.rt.com/news/470037-pakistan-kashmir-nuclear-war/

https://www.nytimes.com/2019/10/02/opinion/editorials/kashmir-india-pakistan-un.html

Mindeközben Törökország egyoldalú megszállással fenyegeti Szíriát.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/lira-slides-erdogan-vows-syria-invasion-safe-zone-come-suddenly

https://finance.yahoo.com/news/turkey-alone-syrian-buffer-erdogan-141005778.html

Ha Törökország terve tovább halad, az közvetlen konfliktusokhoz fog vezetni a Szíria észak-keleti részén állomásozó USA erőkkel, főleg a Szíriai Demokratikus Erők kurd YPG ágával.

Forrás: Reuter (Link)

Törökország arra is törekszik, hogy mintegy 30 km széles semleges övezetet hozzon létre az Eufrátesz folyó nyugati partján fekvő szíriai Manbijtól a keleten lévő iraki határig. Mindez etnikai tisztogatást és a szunnita arab szírek egy hagyományosan kurd területre való drámai demográfiai eltolódását eredményezné.

Fontos megjegyezni, hogy a szíriai konfliktus valódi okkult oka a szíriai Istennő örvényért folytatott harc, ami a planetáris energiarács egyik kulcsfontosságú energiapontja.

Az, aki ellenőrzése alatt tartja ezt az energiapontot, nagyon közel áll ahhoz, hogy a bolygó felszínén lévő Ley-vonal rendszer nagy részét ellenőrzése alatt tartsa. Annak, aki a Ley-vonal rendszert ellenőrzése alatt tartja, közvetlen hozzáférése van az emberiség globális tudatosságához.


A szíriai pentagramma
Manbij Atargatisnak, a termékenység szíriai istennőjének imádati központja is volt és az ő eredeti energiája az egyik kulcsfontosságú energia az Esemény utáni társadalomba való békés átmenethez.


https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij

Ezért naponta végzett sürgős meditációt szervezünk 18:45-kor, hogy segítsünk csökkenteni a feszültséget és megelőzzük a komoly konfliktusok kialakulását Szíriában valamint India és Pakisztán között.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2588991011161374/

A meditáció vezetett változata itt hallható:A meditáció instrukciójának 2. és 5. lépésben kicserélhetitek az "Iránban kialakult helyzetet" "Szíriában és az India és Pakisztán között kialakult helyzetre".
Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a Szíriában és az India és Pakisztán között kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek a szíriai és az India és Pakisztán között zajló konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami a szíriai és az India és Pakisztán között kialakult konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át a kialakult helyzetekbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések