Meditáció a békéért Ecuadorban és Chilében

Október 3-án Ecuador lakói nemzeti sztrájkot hirdettek Moreno elnök megszorító intézkedései ellen. Az elnök válaszul szükségállapotot rendelt el.

A CONAIE, amely az őslakosok szervezete, és más csoportok azt követelték, hogy a kormány szüntesse be a megszorításokat, beleértve a földgáz-támogatás megszüntetését, ami több mint kétszeresére emelte a dízel és a benzin árát, hogy így biztosítsák az IMF-től kapott hiteleket.

A zavargások miatt békemeditációt szerveztünk Ecuadorért, hogy segítsünk harmonizálni a helyzetet, hogy az békésen oldódjon meg.


Október 14-én megállapodás született Moreno elnök és az őslakos vezetők között a megszorító intézkedések beszüntetéséről és hogy új intézkedéseket vezetnek be, melyekről az őslakos csoportok hozzájárulásával és beleegyezésével fognak tárgyalni. Ezzel véget vettek az akkor már két hete zajló tüntetéseknek.

https://www.theguardian.com/world/2019/oct/14/ecuador-protests-end-after-deal-struck-with-indigenous-leaders

Az IMF kölcsönt, amely miatt az intézkedéseket hozták, nem törölték. Az ügyet a Nemzetgyűlés vitatja meg, és az ecuadori kormány és az őslakos vezetők között továbbra is tárgyalások zajlanak. Lehetséges, hogy Ecuadorban október végén is tüntetések lesznek, ha a tárgyalások nem az emberek akaratával zárulnak.

Eközben a chilei Santiagoban is zavargások vannak. A tüntetéseket egyetemi hallgatók vezetik, akik nehezményezték a metrójegyek árának emelkedését, valamint a megélhetési költségek emelkedését, beleértve a közszolgáltatásokat, az egészségügyi szolgáltatásokat és az oktatást.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/santiago-fire-chiles-military-quells-mass-riots-tanks-troops-streets

Sajnos a békés tüntetések közül több erőszakba fulladt. Az elmúlt hét során épületeket és metróállomásokat gyújtottak fel és több, mint 150 rendőr megsérült.

https://www.rt.com/news/471276-chile-emergency-riots-santiago/

Emiatt Chile fővárosában szükségállapotot rendeltek el.

Ezért az Ecuadorért végzett békemeditációt kiegészítjük a Chilében kialakult helyzettel.

A meditációt továbbra is hajnal 2-kor fogjuk végezni (téli időszámítás szerint). Ez az időpont azért lett kiválasztva, hogy Ecuadorban és Chilében minél többen tudjanak csatlakozni ehhez a meditációhoz.

 


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/503343556914060

A meditáció vezetett változata itt hallható:

Figyelem: ezt a békemeditációt eredetileg az iráni konfliktus harmonizálására készítettük.

Egyszerűen koncentráljatok Ecuadorra és Chilére a meditáció instrukciójának 2. lépésében kicserélhetitek az "Iránban kialakult helyzetet" "az Ecuadorban és Chilében kialakult helyzetre", valamint a 4. és 5. lépésben az "iráni konfliktust" "az ecuadori és a chilei kormány és az ott élő emberek közötti konfliktusra".

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol az Ecuadorban és a Chilében kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az ecuadori és chilei kormány és az ott élő emberek közötti konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami az ecuadori és chilei kormány és az ott élő emberek közötti konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át a kialakult helyzetekbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben..

Megjegyzések