Meditáció Libanonért naponta 17:30-kor

A kormány korrupciójának és a gazdasági nehézségek megszüntetésének érdekében Libanonban az emberek 6 napja országszerte békés tüntetéseket tartanak. Szerte a világon is sok libanoni tartott békés demonstrációt.

https://www.instagram.com/tv/B33WSWZAPWQ

Hétfőn általános sztrájkot hirdettek Libanon szerte. Később aznap a kormányzat reformokat jelentett be, többek között a korábbi és a jelenlegi miniszterek fizetésének felére való csökkentését, megesküdtek arra, hogy nem fognak új adókat kivetni, valamint, hogy egy korrupcióellenes testületet hoznak létre.

Ennek ellenére az emberek tovább folytatják a békés tüntetéseket Libanonban. Továbbra is a kormány lemondására szólítanak fel, amit a széleskörű korrupcióval és az ezzel kapcsolatos bűncselekményekkel vádolnak.

https://www.aljazeera.com/news/2019/10/lebanon-protests-latest-updates-191021080734203.html

Ezeket a tüntetéseket a kormány azon terve robbantotta ki, hogy 0,20 dolláros napi díjat vezetnének be a WhatsAppon és más alkalmazásokon keresztül folytatott hanghívásokra. Ezt az országos tüntetések második napja után visszavonták.

Azóta a tüntetők fókusza átterelődött a korrupció és az ország gazdasági nehézségeinek beszüntetésére, mivel nem látnak jövőt, ha kormányuk továbbra is az országot a jelenlegi körülmények között működteti.

A más országokban jelenleg zajló tüntetésekkel összehasonlítva a libanoni tüntetések sokkal nyugodtabbak. A különböző vallási és politikai háttérrel rendelkező emberek egységben működnek és olyan változást követelnek, amit mindannyian szeretnének megteremteni.

1,5 millióan követelik a korrupció beszüntetését Bejrútban

Ezért békemeditációt szervezünk Libanonért, hogy energetikai támogatást nyújtsunk az országban élőknek, hogy követeléseik békés módon valósuljanak meg.

Ez az időpont azért lett kiválasztva, hogy Libanonban minél többen tudjanak csatlakozni ehhez a meditációhoz.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/388211705416062

A meditáció vezetett változata itt hallható:


Kérjük, a meditáció instrukciójának 2. lépésében cseréljétek ki az "Iránban kialakult helyzetet" "Libanonban kialakult helyzetre", valamint a 4. és 5. lépésben az "iráni konfliktust" "libanoni helyzetre".

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a Libanonban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek a libanoni helyzetben, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami a libanoni helyzettel kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át a kialakult helyzetekbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések