Sürgősségi Meditáció - fókuszban a Lorenzo hurrikán

A Lorenzo hurrikán jelenleg 1-es erősségű vihar az Azori-szigetektől mintegy 350 km-re észak-keletre. Közelít Nyugat-Európa felé és előrejelzések szerint a következő két napban közvetlenül le fog csapni a Brit-szigetekre.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lorenzo-to-make-direct-hit-on-ireland-uk-with-hurricane-force-winds/594327

A Lorenzo hurrikán múlt szombaton vált 5-ös erősségű viharrá, majd vasárnap és hétfőn lejjebb hagyott az ereje. Szerdán 1-es erősségű viharként haladt el az Azori-szigetek mentén, heves esőzéseket, erős szeleket és magas hullámokat hozva a szigetcsoportra.

Rendkívül hatalmas viharnak számít. A hurrikán erősségű szelek mintegy 240 km-re terjednek ki a középpontjából, míg a trópusi vihar erejének megfelelő szelek mintegy 620 km-re. A Lorenzo hurrikán által generált tengerárakat még az Egyesült Államok, Kanada és a Bahamák keleti partjainál is lehet érezni.


A Lorenzo hurrikán az előrejelzések szerint a Brit-szigetek nyugati része felé tart, leginkább Írországot, Észak-Írországot és Wales nyugati részének partvidékét érintve. Várhatóan helyi idő szerint csütörtök éjjel erőteljes post-trópusi viharként, hurrikán erejű széllökésekkel fogja elérni a szárazföldet Írországban és Észak-Írországban. Az erős szelek következtében előfordulhat kiterjedt fapusztulás és áramkimaradás, míg a heves esőzések egyes területeken áradásokat fognak okozni.

https://www.dublinlive.ie/news/dublin-news/meteireann-weather-warnings-ireland-stormlorenzo-17016495

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/hurricane-lorenzo-uk-path-latest-forecast-met-office-weather-damage-today-a9129551.html

Forrás: AccuWeather (Link)

Ezért javasoljuk, hogy vegyétek bele a Lorenzo hurrikánt a naponta 16:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációtokba, amíg az teljesen fel nem oszlik.


Az alábbi meditációt is felhasználhatjátok a Lorenzo hurrikán feloszlatásának felgyorsításához. Bármikor és olyan gyakran elvégezhetitek ezt a meditációt, milyen gyakran erre vezettetést éreztek.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Lorenzo hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Lorenzo hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Lorenzo hurrikánnal" a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések