Meditáció 4 óránként a Hagibis szupertájfun feloszlatásáért

A Hagibis tájfun jelenleg erős, 4-es kategóriájú hurrikán a Csendes-óceánon. Várhatóan a hét végén fog lecsapni közvetlenül Tokióban, Japánban.

Jelenleg a legerősebb tájfun a bolygón, mintegy 257 km/h-s erősséggel.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/following-explosive-intensification-hagibis-becomes-3rd-super-typhoon-of-the-year/596581

https://www.express.co.uk/news/weather/1188818/Typhoon-hagibis-live-webcam-japan-Tokyo-Shirahama-Ohama-Beach-rugby-latest-update

Az elmúlt néhány napban a Hagibis egyre intenzívebbé vált. Trópusi depresszióból 48 óra leforgása alatt szupertájfunná alakult.

A Hagibis szupertájfun várhatóan nem fog tovább erősödni és valószínűleg a következő néhány napban lassan gyengülni fog, ahogy Japán déli része felé halad. A jelenlegi előrejelzések szerint azonban közvetlenül fog lecsapni Japán szárazföldi részén. Valószínűleg Tokiót fogja leginkább érinteni a vihar, ami áradásokkal és pusztító szelekkel fog tombolni, földcsuszamlásokat és a közlekedésben való fennakadásokat okozva.

Ezért az alábbi meditációt szervezzük 4 óránként, amíg a Hagibis szupertájfun fel nem oszlik.

A meditáció időpontjai:
  • 0:00
  • 4:00
  • 8:00
  • 12:00
  • 16:00
  • 20:00 

Ez azt jelenti, hogy átfedés van a naponta 16:00 órakor végzett Sürgősségi Meditáció időpontjával. Ebben az időpontban bármelyik meditációt elvégezhetitek, amelyiket szeretnétek. A Sürgősségi Meditációba is belevehetitek a Hagibis szupertájfun feloszlatását.


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1207188822797981/

A meditáció instrukciói:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, amely szétoszlatja a Hagibis szupertájfunt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.


4. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt a Hagibis szupertájfun szabálytalan útvonalát (ahogy az a fenti képen látszik). Lásd gondolatban magad előtt, hogy a tájfun eltávolodik Japántól, a szabálytalan útvonalnak megfelelően. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Hagibis szupertájfunt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a tájfun pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Hagibis szupertájfunnal" a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben..

Megjegyzések