Meditáció az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére Halloween és Samhain időszakában

Október általában az a hónap, amikor a cabal és a sötét erők sötét rituálékat végeznek. E sötét rituálék nagy részét a hónap vége felé szokták végezni, Halloween és Samhain idején.


Általában ezek a sötét rituálék emberi és állatáldozatokkal is járnak.

Ebben az évben Shamain időszaka NEM október 31. és november 1. közé esik, ahogy az az interneten terjed. Ez a Gergely-naptár torzulása miatt van.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.html

Alapvetően Samhain időpontja a szeptemberi napéjegyenlőség és a decemberi napforduló középpontjára esik. Mivel ebben az évben a szeptemberi napéjegyenlőség szeptember 23-ra esett és a decemberi napforduló december 22-én lesz, a két időpont között kb. 90 nap van.

Ezért 2019-ben Samhain 45 nappal a szeptemberi napéjegyenlőség után van, ami november 7.


Ezért a Halloween és a Samhain során zajló sötét rituálék negatív hatásának ellensúlyozására speciális Istennő Meditációt fogunk végezni minden nap október 30. és november 7. között.

A meditáció időpontja 14:00 óra.

Itt látható számos Istennő, akik közül bármelyiket behívhatod a meditáció alatt:A meditáció vezetett változata itt hallható:


Instrukciók a meditációhoz:

1. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül Gaia szívéig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylényén, vissza a Központi Napba. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

2. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt a fejed fölött ebben a ragyogó Fényoszlopban az Istennőt egy gyönyörű nő alakjában, aki az Istennői energiákat testesíti meg: feltétel nélküli szeretetet, könyörületet, elfogadást, békét, harmóniát, kegyelmet, szépséget és gyógyulást. Érezd az energiáját.

3. Hozd le az Istennőt a testedbe, miközben az OM mantrát énekled. Ezzel egy időben felemelheted a fejed fölé a kezeidet, majd engedd le és helyezd őket gyengéden a szívedre. Érezd, hogy az Istennő energia belép a testedbe és lehorgonyozódik a szívedben.

4. Hívd Dou Mu Istennő jelenlétét, az összes Felemelkedett Istennő jelenlétét, Isist, Maatot, Hathort, Quan Yint, Mária Magdolnát, Fehér Tarát,... hogy segítsenek semmissé tenni az összes folyamatban lévő sötét szertartást a bolygón és visszaállítani az Isteni Fényt és Igazságot.

5. Nyújtsd ki kezeidet magad előtt és küldd el az Istennői energiát a kezeiden keresztül minden negatív szertartás felé, hogy tegye azokat semmissé, ártalmatlanná és hatástalanná és hogy elveszítsék minden energiájukat. Lásd, ahogy a sötét szertartások elhalványodnak, feloszlanak az Istennő Fényében és Szeretetében.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Nap Fényoszlopa kiterjed azoknak a Lélekcsillag csakrájába (20 cm-rel a fej fölött), akik részt vesznek ezekben a szertartásokban, összekapcsolja őket a Forrással és arra inspirálja őket, hogy szüntessék be ezeket a szertartásokat. Lásd, ahogy elkezdenek a Fényért dolgozni.

7. Mondj köszönetet az összes Istennőnek és Fénylénynek és érezz hálát azért, hogy mindez megtörténik.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések