Meditáció a kaliforniai erdőtüzek megfékezéséért 4 óránként

Október eleje óta sok erdőtűz tört ki Kaliforniában, ami miatt több tízezer lakost kellett evakuálni. Már belevettük a naponta végzett Sürgősségi Meditációnkba az ott kialakult helyzetet, hogy energetikai támogatást nyújtsunk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb kontrollálni lehessen és meg lehessen fékezni ezeket az erdőtüzeket.


Mostanra ezeket az erdőtüzeket majdnem teljesen sikerült megfékezni, a saddlebridge-i tüzet beleértve.

Sajnos az elmúlt hét során még több erdőtűz tört ki, melyek közül az év legnagyobb erdőtüze a sonomai Kincade tűz. A lángok már több, mint 30.000 hektárnyi területet emésztettek fel, ami kétszer akkora, mint San Francisco területe.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_California_wildfires

https://en.wikipedia.org/wiki/Kincade_Fire

A Kincade tűzvész miatt kb. 200.000 embert is evakuálni kell.

https://www.latimes.com/california/story/2019-10-29/la-me-kincade-fire-evacuation-san-francisco

A los angelesi Getty központ és a Ronald Reagan Elnöki Könyvtár közelében is számos erdőtűz tombol.

https://www.zerohedge.com/health/la-wildfire-turns-reagan-library-hellscape

Forrás: BBC (link)

Habár ezeket a tüzeket erdőtüzekként könyvelik el, a tüzek valódi oka jelenleg nem ismert. A tavalyi erdőtüzekhez hasonlóan vannak olyan jelek, melyek azt mutatják, hogy a tüzek oka nem természetes eredetű.

https://youtu.be/Ed3Dd_DrK_M

A következő néhány nap kritikus lesz, mivel rendkívül erős szelek várhatók Kaliforniában, ami olyan körülményeket fog teremteni, melyben a már meglévő erdőtüzek nagyon könnyen tovább tudnak terjedni és így szerte az államban még több erdőtüzet okozhatnak.

https://www.zerohedge.com/health/california-faces-72-hours-hell-devil-winds-turn-current-wildfires-unstoppable-infernos

Eközben Kaliforniában kb. 1,5 millió ember van jelenleg áram nélkül, mivel az állam közműszolgáltatója, a Pacific Gas & Electric az áramszolgáltatás újabb leállítását szorgalmazza, hogy "megakadályozzák további tüzek kialakulását".


Bár a vállalat ígéretet tett arra, hogy kompenzálni fogja ügyfeleit az áramkimaradás miatt, ugyanakkor csődvédelmi eljárást fog kérni. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek lehet, hogy nem fognak annyi kompenzációt kapni, amennyit remélnek.

https://www.barrons.com/articles/pg-e-stock-kincade-fire-wildfire-bankruptcy-51572027852

A fenti okok miatt kiterjesztjük a kaliforniai erdőtüzek megfékezéséért végzett meditációnkat és 4 óránként fogjuk végezni október 31-től, addig, amíg nem sikerül ezeket a tüzeket teljesen megfékezni.

Kérjük, figyeljetek arra, hogy ez a meditáció fel fogja váltani a Bahamákért 4 óránként végzett meditációt.

A meditáció időpontjai:

  • 3:30
  • 7:30
  • 11:30
  • 15:30
  • 19:30
  • 23:30


Ezekben az időpontokban a Buddhikus Oszlop meditációt fogjuk végezni a kaliforniai erdőtüzek megfékezéséért.


Itt látható egy október 30-án készült műholdfelvétel a kaliforniai erdőtüzekről, amit használhattok a Buddhikus Oszlop meditáció során:


Az alábbi linkeken pedig élő frissítések láthatók a kaliforniai erdőtüzekről:

https://arcg.is/yKXr8

https://time.com/5710371/california-wildfire-map-2019/

A meditáció vezetett változata itt hallható:


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2489132248011911/

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kaliforniai erdőtüzek területe fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a terület fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, a kaliforniai erdőtüzek területén, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kaliforniai erdőtüzek területén most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

Addig is ha szeretnétek, részt vehettek minden nap 18:00 órakor az irányított energiafegyverek eltávolításáért végzett meditációban. A meditáció részletei az alábbi linken olvashatók:


Kérjük, ha vezettetést éreztek, továbbra is vegyetek részt a lehető leggyakrabban a szíriai békéért végzett meditációban is. Észak-Szíriában továbbra is folytatódnak a katonai akciók.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/multiple-dead-syrian-army-turkey-now-heavy-clashes-border

A meditáció részletei az alábbi linken olvashatók:A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben..

Megjegyzések